Més enllà del disseny, Raquel Martín: “S’ha de tocar més la roba”

Amb un any de vida Calma Sitges avança poc a poc però ferma en el camí de la moda sostenible. Raquel Martín n’és la creadora d’aquesta marca que ofereix roba orgànica i confeccionada a Catalunya sota criteris sempre del respecte per l’entorn. El valor afegit és, sobretot, la matèria prima que la Raquel cerca amb mim i que recomana tocar per notar i gaudir de la diferència.

Escolteu-la

Més enllà del disseny: Isabel Vilalta de Isabelas Bcn, vestits nascuts a Sitges

Des de ben petita Isabel Vilalta ja feia vestits per a les seves nines i ara en fa per a les dones. Els Isabelas són uns vestits d’estiu, de cotó, inspirats en Sitges i per a dones tot terreny i femenines. Darrera hi ha la Isabel Vilalta, sitgetana apassionada de la moda i que fa tres anys va decidir llençar-se i emprendre creant una marca pròpia que poc a poc es consolida i que podria créixer en pocs anys però sempre fent vestits.

Escolteu-la

Més enllà del disseny: Marta Nuet de Sitges&Stitches, d’economista a empresària handmade

Fa dos anys i escaig un curs de costura va obrir les portes a Marta Nuet a tot un món del que ara n´és professional. Creadora, junt amb el seu marit, de la marca Sitges&Stitches, la Marta dissenya i cus tot tipus d’accessoris com bosses, maletes, fundes de mòbil, de tauletes… i els ven online a través de les xarxes socials o bé de la seva pàgina web www.sitgesandstitches.com. La seva història és la de fins a on pot arribar la iniciativa pròpia si tens el suport necessari i t’agrada crear.

Escolteu-la

Més enllà del disseny: Marta Sanjuan de CuteMartina

Els dibuixos de Marta Sanjuan han traspassat Sitges i el que en un inici va començar com gairebé una afició ha esdevingut una marca pròpia, CuteMartina, que trobem en una petita botiga-taller al carrer Santiago Rusiñol o bé a través de les xarxes socials. Lluny de grans expectatives empresarials la Marta dibuixa i crea mons fantàstics i onírics propers a la ment infantil però amb un gran reclam també entre el públic adult, algun de molt famós.

Escolteu-la