Thumb. Com funciona el cotxe autònom

Juanjo Establier ens acosta avui a la tecnologia que hi ha al darrera del cotxe autònom, i quins son els diferents models de conducció autònoma que avui ja podem trobar en alguns models de marques reconegudes.

Escolteu-lo

Thumb. La història i la tecnologia que hi ha darrera del microones

Un electrodomèstic que s’ha convertit en gairebé indispensable

Juanjo Establier ens acosta avui la història i la tecnologia que hi ha darrera d’un dels petits electrodomèstics més populars de la cuina d’avui: el microones.

Escolteu-ho

Thumb. Descalcificadors i aparells d’òsmosi

Esteu pensant en un descalcificador o en un aparell d’òsmosi per a purificar l’aigua de casa? En Juanjo Establier ens explica amb detall com funcionen aquestes tècniques.

Escolteu-lo

Thumb: Les novetats tecnològiques del CES de Las Vegas

Juanjo Establier ens acosta les principals novetats tecnològiques que s’han presentat a la fira d’electrònica de consum més important del món. el CES de Las Vegas.

Escolteu-lo

Què cal saber de la nova televisió a través de la xarxa?. De Netflix a Amazon Prime, passant per HBO, Wuaki, Filmin o Movistar+.

Amb Juanjo Establier repassem la oferta en continguts audiovisuals que ofereixen les diferents plataformes disponibles a la xarxa, o bé a través d’operadores de telecomunicacions. El que cal saber sobre l’oferta que presenten i les condicions de subscripció.

Escolteu-lo

Thumb: A voltes amb el preu de la llum i la factura, i uns quants consells per aprofitar la tarifa.

Juanjo Establier ens acosta al trencaclosques de la factura de la llum, i ens deixa uns quants consells per a poder aprofitar les hores vall de la tarifa. De tot el que paguem al rebut, només entre un 30 i un 35% correspon al consum elèctric.

Escolteu-lo

Thumb: els radars de trànsit

Juanjo Establier ens ofereix un seguit de dades sobre els radars de trànsit. La seva tipologia, ubicació, nombre i, fins i tot, el que es pot arribar a recaptar arran de les multes.

Escolteu-ho

Thumb: Deixeu-vos guiar pel GPS

Amb Juanjo Establier ens acostem a la tecnologia que hi ha al darrera d’un dels dispositius més populars entre conductors, ciclistes o excursionistes: el GPS.

Escolteu-ho

Thumb. A Espanya també es dissenyen mòbils. I són una bona opció.

thumb_16112016

A més de parlar del problema amb les bateries del Samsung Note, o del Bellotagate, amb Juanjo Establier avui abordem la possibilitat d’obrir-nos a noves opcions a l’hora de comprar un smartphone. Ell ens en deixa unes quantes.

Escolteu-lo

Thumb: Smartwatches i pulsòmetres. Alta tecnologia de butxaca.

thumb_26102016

3 leds de color verd són la clau dels pulsòmetres de canell

Amb Juanjo Establier ens acostem al món dels smartwatches i al de l’alta tecnologia que incorporen els dispositius per a practicar i monitoritzar activitats esportives.

Escolteu-lo

Thumb: tecnologia del futur i del passat, impressores 3D i aires condicionats

Per acabar la temporada, en Juanjo Establier ens proposa al seu espai Thumb dos temes: una tecnologia emergent, les impressores 3D, i una altra amb llarga trajectòria i molt estiuenca, els aparells d’aire condicionat.

Escolteu-lo

Thumb: L’hora dels cotxes híbrids o elèctrics

thumb_25052016

Si esteu a les portes de canviar-vos de cotxe, heu pensat en un híbrid o un cotxe elèctric. Juanjo Establier ens comenta alguns dels avantatges d’aquesta tecnologia cada cop més present en el mercat.

Escolteu-lo