28 tapes i 10 dies, el tapa a tapa de tardor ja és aquí
Del 20 al 30 de novembre Sitges celebrarà una nova edició de tardor del Tapa a Tapa amb la participació de vint i vuit establiments que s’estenen per tot el municipi, des del port fins a Terramar, de fet l’objectiu del Gremi d’Hostaleria és estendre la proposta a tot el municipi i poder arribar si cal fins al nucli de Garraf i Botigues en alguna edició. Amb tot la iniciativa manté la xifra de participants dels darrers anys i espera assolir un nou èxit de vendes i sobretot consolidar encara més la varietat proposta gastronòmica que té Sitges. Com en altres edicions hi haurà un jurat tècnic i un de popular que triaran les millors tapes. La presentació de l’acte es va dur a terme ahir on van parlar Alejandro Eguía, gerent del Gremi d’Hostaleria de Sitges; Xavier Ripoll, regidor de turisme i Oskar Stober, president del Gremi d’Hostaleria de Sitges.







