La malvasia viu un moment dolç, però els senglars s’han cruspit tot el raïm de la vinya d’Aiguadolç. Alba Gràcia ens presenta la setmana de la malvasia
Dijous comença la 8a edició de la Setmana de la malvasia de Sitges en un moment especialment dolç per la varietat, atès que ja arriben a 35 els cellers que elaboren productes a partir de la Malvasia de Sitges, i tots estaran representats al llarg dels 10 dies que durarà l’esdeveniment. Enguany, a més, està prevista l’arribada com a convidats d’una delegació de productors de Monembasia. El context, però, no és fàcil. A més de la forta competència arreu, està costant molt que arribi el subministrament de les característiques ampolles de vidre amb les quals s’embotella la nostra malvasia, i per altra banda els senglars s’han cruspit tot el raïm de la vinya situada a Aiguadolç. Enguany ha estat el primer any en que no s’ha pogut recollir res, i això preocupa als responsables del celler de l’Hospital perquè per resoldre-ho cal una inversió important que, hores d’ara, no pot assumir-se. Amb Alba Gràcia, directora del Centre d’interpretació de la Malvasia, en parlem de tot plegat.







