Tres històries darrera tres begudes amb segell sitgetà

Ed Simpson junt amb la seva dona Emily són els creadors del gin Paó de Sitges, una ginebra feta amb botànics del Garraf i que ara a més suma un local al carrer Major on fomenten el maridatge de la ginebra amb productes de proximitat i miren de difondre altres projectes locals. Miguel Ángel Díaz és el propietari de l’únic celler que té Sitges, en ple cor del poble sec, al carrer Verge del Pilar, la que va ser casa de la seva àvia i després un bar familiar des de fa set anys és el Celler Díaz d’on acaba de sortir un nou vi blanc, Aiguadolç, que s’afegeix a altres productes d’èxit com els vermuts Maladona o Cap de Grills. Marc Olivier vé d’una família gelatera però ell ha preferit el licor de llimona també amb segell sitgetà, el Limoncello Sitges i la Crema de Limoncello, dos productes fets per ell seguint la recepta centenària del seu avi, Giovanni Battista Olivier. Hem conversat amb tots tres per descobrir les històries que hi ha darrera de les seves begudes.