La Formatgeria de Sitges ha estat distingida amb un dels 30 soletes de la guia Repsol Catalunya. En parlem amb el seu propietari Xavier González

Amb 12 anys d’història la Formatgeria de Sitges ha rebut enguany el seu segon reconeixement. Després de guanyar l’any passat el Cheesmonger d’Or, ara arriba una segona distinció. I és que la Guia Repsol de Catalunya ha distingit l’establiment sitgetà amb un dels seus 30 soletes per “una dècada de sorpreses formatgeres, riques croquetes i bons vins. Per anar de tapes amb qualitat al costaner poble de Sitges”. La Guia Repsol va fer públic a finals del passat mes de juny els reconeixements d’una 8ª edició que ha premiat un total de 312 establiments reconeguts a tota Espanya, amb una trentena a Catalunya. El propietari de la Formatgeria de Sitges, Xavier González, reconeix que van rebre amb sorpresa aquesta distinció i que és un premi a la feina del dia a dia. González es felicita per tenir una clientela exigent però que entèn i dóna suport a la filosofia de l’establiment.