El Tapa a Tapa distingeix els seus premiats de l’edició de primavera
Sota el lema “Som gastronomia”, el Vivero Beach Club ha acollit l’entrega de guardons de l’edició de primavera del Sitges Tapa a Tapa. Els jurat tècnic i la votació popular han valorat les elaborades propostes de molts dels establiments, i en diversos casos, les tapes han sortit entre les més votades de les dues llistes. Els primer premi tècnic ha estat per primera vegada ex-aequo entre dues propostes, la Focaccia Marinera de la vermuteria Rojo Frito i el Fresc de Mantega del Sofia by Picnic, i el guanyador de la categoria popular ha estat el Niu de Mar de Pierre Sitges. Josep Daranas, que ha destacat el poder d’atracció de la proposta, i Alejandro Fernández, en nom del Gremi d’Hosteleria de Sitges, han encetat l’acte, que després de l’entrega de premis ha comptat amb les paraules de la vicepresidenta del Gremi, Isalbel Sánchez i l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell.