Els pescadors es reivindiquen en la Festa de la Mare de Déu del Carme amb la processó i tastos gastronòmics
Dimecres coincidint amb que se celebra la Festivitat de la Mare de Déu del Carme tornaran a sortir les barques en processó des del Port. Lideraran la processó marinera les tres úniques barques de pescadors que manté Sitges i que hi duran la imatge de la Verge del Carme fins a l’alçada del cementiri de Sitges com a símbol de devoció de la Verge. A la tornada al Port els esperarà rom i havaneres i per qui ho desitgi un any més s’oferirà un tast gastronòmic de mà d’un dels pocs pescadors que queden a la vila, Oriol Serra, que enguany cuinarà una fideuà que podran maridar amb vi Blanc Subur a un preu de 5€ el tast i 2,5€ el vi. Per complementar aquesta celebració dissabte la Confraria de Pescadors de la mà del Centre d’Interpretació de la Malvasia i del Port organitzen un ‘Capvespre mariner amb Malvasia de Sitges’, un tast de cuina marinera acompanyat de quatre vins. L’activitat té un preu de 26€ i cal reserva prèvia a través del web del CIM. N’hem parlat amb Isabel Vivó, secretària de la Confraria de Pescadors.