Anna Baqués i Almirall, XLV Premi Trinitat Catasús
El col·lectiu de periodistes locals li ha atorgat aquest guardó en reconeixement a la seva trajectòria professional vinculada al món de la viticultura. Els seus inicis en el món del vi van venir de la mà del seu avi Antoni Almirall Andreu amb qui també s’hi va dedicar en la tasca de protecció i preservació de la Malvasia de l’Hospital Sant Joan Baptista. D’ell li ha quedat l’amor i la passió pel vi que es reflecteix en tots els seus projectes, fets amb l’ànima d’algú que estima el que fa. Anna Baqués és una emprenedora exigent però respectuosa amb el territori, en són mostra l’AB1 i l’AB2, dos vins que signa i ven a Sitges, el vi So de Tardor, convertit enguany en el vi oficial del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges i Llivins, el projecte de viticultura en altura que du a terme amb la seva parella i que li ha permès, de moment, crear el Blanc DGEL i el Blanc DNEU de la Cerdanya, un projecte pioner que estableix un lligam entre Sitges i Llívia.