Capvespre mariner amb Malvasia de Sitges, una proposta per redescobrir la identitat pesquera i vitivinícola de Sitges
Emmarcada dins dels actes de la Festivitat del Carme l’experiència gastronòmica i cultural fusiona la tradició vitivinícola i pesquera de Sitges en una proposta única al Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges de l’Hospital Sant Joan Baptista. La jornada dedica atenció a dos oficis ancestrals que han definit la identitat sitgetana: el cultiu de la Malvasia de Sitges i la pesca artesanal. L’activitat, organitzada en col·laboració amb la Confraria de Pescadors de Sitges, el Port de Sitges – Aiguadolç i el Centre d’Interpretació de la Malvasia ofereix als participants l’oportunitat de conèixer de primera mà l’ofici de pescador i la cuina marinera tradicional i alhora tastar diversos vins en un espai emblemàtic com és el conjunt modernista de l’Hospital de Sitges. N’hem parlat amb Alba Gràcia, coordinadora del CiM.
Escolteu-la