Cristina Tarragó, La Pastissera: “la gent vol el de sempre”
Fa onze anys que va iniciar el seu projecte fent pastissos i cuinant a casa després de perdre la feina com a enginyera, sempre li havia agradat cuinar i la rebosteria però mai havia fet el pas, va ser en aquell moment, amb dos fills petits i a l’atur que va llençar-se a la piscina i de seguida va sentir que era el que havia de fer. Des d’aleshores La Pastissera ha crescut amb moderació i ha tret productes que s’han convertit en èxit com les galetes que podem trobar fins i tot a grans superfícies comercials i per descomptat a la parada del mercat El Rebost de la Pastissera que porta el seu marit, incorporat al negoci des de fa 6 anys. Pastissos, galetes, coques de sant joan, mones de pasqua, torrons, càtering per a festes…la Cristina fa tot allò que necessites per a una bona celebració sense que hagis de ficar-te a la cuina, ja ho fa ella al seu obrador del carrer Pilar Franquet, amb bona matèria prima, sense estridències ni grans modernitats però garantint qualitat i un preu raonable i el més important, amb la major personalització possible.