El còctel ‘ADN Garraf’ guardonat amb el 2n premi al concurs de cocteleria jove de Catalunya. Parlem amb Victor Romero i David Martínez
Tot va començar quan l’agència de desenvolupament NODE Garraf encarregà a David Martínez un còctel que definís el territori. El sommelier i professor de l’escola d’hostaleria de l’IES Benaprès va traspassar el repte als alumnes, i d’entre ells Víctor Romero ha estat l’encarregat d’acabar-lo d’afinar per presentar-lo al concurs de cocteleria jove de Catalunya. El passat dijous, d’entre més d’una dotzena de participants, Romero va recollir el 2n premi del certamen. El còctel està elaborat amb una part de ginebra infusionada en romaní, una part de ginebra infusionada en farigola i pebre rosa de Ribes, una part de xarrup de cítrics i fonoll i una part de suc de llimona. I al producte encara li queda molt recorregut per evolucionar. Amb Victor Romero i David Martínez n’hem parlat.