El passat dilluns, durant la trobada de restauradors d’Slow Food d’arreu de Catalunya al restaurant Carnivor de Sant Pere de Ribes, els establiments sitgetans La Salseta i La Nansa varen rebre el distintiu km.0 per aquest curs 2012. Valen Mongay fa balanç de la trobada. Escolteu-lo
Després de sis anys al capdavant de la institució, Roland Sierra deixa el càrrec d’administrador de la fundació de l’hospital de Sant Joan. Amb ell fem balanç d’aquest periode. Escolteu-lo
Amb Talino Plana conversem sobre la medalla de plata que la fira especialitzada Berliner Wein Trophy ha atorgat al Cava Talino. El reconeixement li fou comunicat a l’empresari sitgetà la setmana passada. Escolteu-lo
Joan Anton Matas, president del Gremi d’hostaleria de Sitges, ha confirmat aquest matí que el sector preveu una ocupació del 100% durant la celebració del Mobile World Congress a Barcelona. Menys positiu s’ha mostrat, en canvi, sobre el balanç del Carnaval. Escolteu-lo
Conversem amb la fotògrafa Susana Oñoro sobre l’exposició de fotografies dels pescadors artesans de Sitges, que durant tot el mes de febrer s’ha pogut veure a la biblioteca. Escolteu-la
En l’espai mensual de l’alcalde conversem sobre els canvis del Carnaval, l’acord de l’Ajuntament amb els treballadors municipals de cara a l’ajust del capítol 1 del pressupost municipal, l’adequació a la normativa del nou hotel de l’Avinguda Sofia i l’agressió a Jordi Baijet. Escolteu-ho
Amb Marina Albaladejo, directora de l’espectacle, i David Jaime parlem de la nova etapa del Carrusel que avui estrena el musical Emerald lady saloon. Escolteu-ho
Amb Cèlia Vázquez, membre de la Colla Sabor conversem sobre l’exposició sobre el 20è aniversari de la colla retirista, que es pot veure al cafè de l’art de l’entitat fins el proper 26 de febrer. Escolteu-ho