El matí amb nosaltres / A Cel Obert - Pàgina 146 de 870 - Radio Maricel
10/11/2022

Eduard Terrado (ERC) sobre el romanent: ‘Els diners han d’estar al carrer’

El portaveu d'Esquerra Republicana i regidor d'urbanisme i espais naturals, Eduard Terrado, ha defensat la gestió del romanent de tresoreria que ha fet el govern amb l'objectiu de plantejar obra pública que respongui a les necessitats de la ciutadania.
10/11/2022

Com abordar la sexualitat amb els nostres fills i filles

Una trentena de dones van apropar-se a la xerrada-taller que oferí Marc Perales, el terapeuta de família del Servei d'Orientació i Acompanyament a famílies del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sitges. La sessió va deixar palès l'interès per ensenyar, informar i comunicar sobre sexe amb els fills i d'altra banda va manifestar algunes de les pors més comunes entre les famílies a l'hora d'abordar la sexualitat.
10/11/2022

Amb motiu de la setmana de la malvasia, el record a l’home que la va salvar: Antoni Almirall. Del nostre arxiu sonor, una entrevista del 3 d’octubre del 1995

Era notícia fa 27 anys enrere que el celler de l'hospital posava en marxa una nova embotelladora per adaptar-se a la normativa legal. La mateixa normativa que obligava a que a l'etiqueta de les ampolles hi figurés quelcom que a l'Antoni Almirall no li agradava gens: 'vino de licor', perquè no responia en absolut al mètode d'elaboració de la malvasia. Del nostre arxiu sonor recuperem avui una entrevista a l'home que va maldar sempre perquè no es perdés el llegat: Antoni Almirall.
09/11/2022

Tast a cegues maridat amb Malvasia de Sitges, una experiència per promoure el valor del producte del territori

L'activitat forma part de l'àmplia proposta de La Setmana de la Malvasia i va a càrrec de Clara Soler i Gemma Muray de Caram Caram, una empresa que s'encarrega de mira de donar a conèixer productes singulars del territori.
09/11/2022

Paquito Gorjón i Antonia Vivó participen en el Ral.li Costa Brava Històric de clàssics amb un Mehari de 1976

Ha estat una experiència que, si no passa res, repetiran. Almenys així ho ha confirmat Paquitó Gorjón, que amb la seva dona Antonia Vivó van participar el passat 29 d'octubre en el Ral.li Costa Brava Històric amb un Mehari de 1976.
08/11/2022

Manu Rodríguez espera que pugui modificar-se un article del reglament d’habitatges d’inclusió social que considera que obre la porta a la regularització de l’okupació

Fou la intervenció més contundent en aquest assumpte durant el passat ple municipal. Manu Rodriguez creu que un article concret del reglament regulador del fons d'habitatges d'inclusió social obre la porta a la consolidació d'una okupació de vivenda, perquè permet accedir a persones que no disposen de títol jurídic sobre la propietat o el lloguer de l'immoble on resideixen.
08/11/2022

Ignasi Domènech ens presenta una exposició enlluernadora: ‘Els museus creixen’

Fins al 15 d'octubre del 2023 a la planta baixa del museu Maricel es presenta 'Els museus creixen', una gran exposició que mostra una selecció de prop de 400 peces i objectes de les gairebé 1400 que els museus de Sitges han incorporat als seus fons, a través de compres, donacions o dipòsits.
07/11/2022

El Sitges Next arriba a la setena edició

Sitges acollirà aquesta setmana una nova edició, la setena, del festival Sitges Next d'innovació en comunicació. Diversos ponents del món de la publicitat i el màrqueting explicaran les seves experiències, molt centrades enguany en el concepte del metavers, en sessions gratuïtes.
07/11/2022

ESPORTS: la UE Sitges imposa la seva llei a Sant Vicenç dels Horts. Còmoda victòria del Bàsquet Sitges davant el cuer, malgrat les lesions. Al Rugby Club Sitges i Club Patí Subur els costa trobar el camí del triomf

La jornada esportiva ens ha confirmat el bon moment de la UE Sitges, que amb el triomf (0-2) al camp del Sant Vicenç dels Horts gràcies al doblet de d'Èdgar Doblas, ha consolidat el seu liderat.
07/11/2022

La malvasia viu un moment dolç, però els senglars s’han cruspit tot el raïm de la vinya d’Aiguadolç. Alba Gràcia ens presenta la setmana de la malvasia

Dijous comença la 8a edició de la Setmana de la malvasia de Sitges en un moment especialment dolç per la varietat, atès que ja arriben a 35 els cellers que elaboren productes a partir de la Malvasia de Sitges, i tots estaran representats al llarg dels 10 dies que durarà l'esdeveniment. Enguany, a més, està prevista l'arribada com a convidats d'una delegació de productors de Monembasia.
Resum de privadesa

Aquest web utilitza cookies perquè puguem oferir-vos la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema al teu navegador i realitza funcions tals com reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.