El matí amb nosaltres / A Cel Obert - Pàgina 511 de 863 - Radio Maricel
02/06/2015

Capgirem Sitges decideix no formar part de cap govern i no donar suport a la investidura de Miquel Forns

En assemblea celebrada ahir, Capgirem Sitges ha decidit plantejar-se la legislatura 2015-2019 fora de qualsevol plantejament de govern. La formació de Xavier Nin enten que amb tres regidors estaria en una posició d’inferioritat, i creu que pot influir més en la política municipal des de l’oposició, tenint en compte que es fa una molt bona valoració de la tasca realitzada per l’únic regidor que ha tingut la formació durant l’actual […]
02/06/2015

Tertúlia

Tertúlia dels dimarts, amb Eduard Tomàs, Josep Maria Matas i Ricard Cols. Escolteu-la
01/06/2015

El Suburense, el rugby femeni i el bàsquet, protagonistes dels millors titulars del cap de setmana

En Pitu Valera ens apunta els titulars de l’edició d’avui del “Temps de descompte”, centrats en la festa del Suburense per l’ascens de categoria, la consecució de la Copa Catalunya per part de l’equip femení del Rugby Club Sitges, i l’accés del Bàsquet Sitges a la final del campionat de Catalunya de 1a catalana, que es jugarà el proper dissabte a Pins Vens a les 18h. Escolteu-ho
01/06/2015

Josep Maixenchs: “Possiblement, a Sitges he viscut els millors anys de la meva vida”

El fundador de l’ESCAC i ex professor de l’Escola Pia, Josep Maixenchs, va rebre el passat dissabte l’homenatge a la plaça dels artistes. Maixenchs, que ha rebut entre d’altres guardons la creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i la medalla d’or de l’Ajuntament de Barcelona, recordà amb molta estima els seus anys a la vila, tot fent referència a les experiències audiovisuals i teatrals que va encetar […]
01/06/2015

Es presenta:”Sitges, cuina d’arrels: de la sitja al plat”, un compendi de la gastronomia sitgetana de sempre

Amb una sala d’actes del Miramar plena de gom a gom, dissabte es presentà “Sitges, cuina d’arrels: de la sitja al plat”, el llibre sobre la història del nostre passat agroalimentari i de receptes tradicionals sitgetanes, que Carme Panyella i Elena Martínez han recollit del testimoni de veïns i veïnes de la vila. Les magnífiques fotografies de l’obra han estat realitzades per Joan Valera, a partir de les receptes del […]
01/06/2015

Comença “Octopusitges 2015” Un juny dedicat a la cuina del pop, la sèpia i el calamar als restaurants del Club de Tast

El club de tast del Gremi d’Hostaleria de Sitges organitza durant tot el mes de juny les jornades gastronòmiques Octopusitges 2015, dedicades al pop, la sèpia i el calamar. Durant tot el mes els restaurants del club oferiran un plat d’alta gastronomia que es podrà consumir en format de tastet de mitja ració, que es podrà acompanyar amb una copa de vi de bodegues Torres o una copa de cava […]
01/06/2015

L’univers cinematogràfic de Jacques Monory a la Fundació Stämpfli

Fins al 18 d’octubre la Fundació Stämpfli d’art contemporani presenta l’obra d’un dels grans creadors de la figuració narrativa francesa, el pintor Jacques Monory. Monory, de 91 anys, presenta una obra carregada de vivències sentimentals i d’història personal servint-se d’imatges que provenen d’un treball previ amb la càmera a la mà. D’aquí que el visitant trobarà quadres que li recordaran molt l’estètica cinematogràfica, i en especial el blau intens que s’utilitzava […]
29/05/2015

L’hora de l’Utrillo

Aquí teniu la darrera Hora de l’Utrillo del curs 2014-2015! Feta, com sempre, pels alumnes del taller de ràdio de quart, amb la col·laboració d’un munt de companys de l’escola. En aquest programa trobareu curiositats sobre animals explicades pels nens i nenes de segon. A la secció de 4+1, els alumnes de quart entrevisten al navegant i emprenedor Albert Bargués. La secció sobre tecnologia dels nostres pares està dedicada a la evolució […]
29/05/2015

La cuina de la Marta: us atreviu amb un maridatge?

Marta Sanahuja ens proposa avui un maridatge entre el salmó fresc i el vi negre. Una recepta de nius de pasta amb salmó i salsa Bearnesa, acompanyats d’un negre de criança de les bodegues Joan Sardà. La recepta i tots els detalls la podeu consultar en el seu blog Delicious Martha. Escolteu-la
29/05/2015

Temps de família: per un ús amb criteri de tauletes i mòbils

Després d’unes setmanes d’absència arran de l’actualitat política, retrobem l’espai de Román Pérez, psicòleg clínic-psicoanalista del centre de reeducació David. I ho fem a partir d’una notícia que publica el diari Ara en relació a l’informe avalat per l’hospital de Sant Joan de Déu, en el qual es constata que el 40% de nens menors de 2 anys accedeixen de manera habitual a les tauletes i mòbils dels seus pares. Aquest […]
29/05/2015

Les notícies de l’Utrillo

En aquests dies de colònies les notícies de l’Utrillo segueixen puntuals a la cita setmanal. Aquí teniu el butlletí fet, com sempre, pels nois i noies del taller de ràdio de quart. Escolteu-lo
Resum de privadesa

Aquest web utilitza cookies perquè puguem oferir-vos la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema al teu navegador i realitza funcions tals com reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.