El sitgetà Joan Junyent rep el Premi Nacional com a millor cap de sala que atorga l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició
Joan Junyent, del Restaurant Windsor de Barcelona, ha estat guardonat enguany amb el Premi Nacional com a millor cap de sala. El premi, atorgat per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, li van lliurar el passat dimecres en el marc de la gala anual que es va celebrar a Mas Marroch (Vilablareix) i que en l’edició d’enguany va premiar també Albert Satregener (Restaurant Bo.Tic de Corçà), Eli Farrero (restaurant El Ventador de Barruera) i la directora de cinema Carla Simón. Hem conversat amb Joan Junyent, qui ha reconegut que el premi, més enllà de la satisfacció personal, ajuda a donar importància al servei de sala en el món de la restauració. Junyent, que va començar a treballar al Windsor quan era un jove de 23 anys, n’és l’actual propietari i ha aconseguit que l’estabiment esdevingui referència a la ciutat de Barcelona.