El Tapa a Tapa es digitalitza i presenta dos nous premis, a la tapa més saludable i a la més sostenible
L’acte de presentació del Tapa a Tapa que se celebrarà del 5 al 15 de maig ha servit per entregar els diplomes als guanyadors de l’edició de tardor pel jurat popular. El Restaurant Numèric, guanyador del primer premi, ha estat l’establiment que ha acollit l’acte on s’ha presentat l’edició de primavera del Tapa a Tapa que compta amb 32 establiments participants, entre ell l’Escola d’Hostaleria de Sitges. Les novetats d’enguany passen per la digitalització de la ruta i del concurs, els participants podran votar a través del codi QR que trobaran als establiments. Altra novetat és la incorporació de dos nous premis, un a la tapa més saludable i un altre a la tapa més sostenible, feta amb més producte de proximitat. Ho explica Alejandro Eguía, Gerent del Gremi d’Hostaleria de Sitges; Isabel Sánchez, vicepresidenta del Gremi i el regidor de turisme, Luis Miguel García.