Espai Consum: un taller introdueix els alumnes dels cicles formatius del Benaprés en els al·lèrgens
L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de l’Ajuntament de Sitges i ‘àrea de Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona han organitzat sis tallers sobre al·lèrgens i intoleràncies adreçats als alumnes del cicles formatius de Pastisseria, Dietètica, Cuina i Restauració de l’institut Joan Ramon Benaprés. Així, els tallers van repassar amb informació pràctica els 14 grups d’aliments amb informaicó obligatòria, la necessitat de llegir les etiquetes dels processats, o els riscos de la contaminació creuada. Els alumnes van valorar molt positivament l’experiència, essencial per a la seva formació professional. Ho hem comentat amb Rafael Luna, formador de la Diputació, el Víctor, l’Adrià i la Martina, alumnes de Dietètica i de direcció de Cuina del Benaprés, i amb la responsable de l’OMIC de Sitges, Sandra Clark.