L’agenda de les biblioteques: s’acaben els aforaments limitats

La millora de les dades de la pandèmia han permès relaxar les mesures en molts àmbits, amb el que s’ha ampliat l’aforament al 100% a tot d’indrets, entre ells les biblioteques. S’acaben, per tant, les reserves prèvies per a la majoria d’activitats, excepte per aquelles que ja en el passat tenien entrada limitada. D’aquesta manera, l’única restricció passarà a ser la mascareta obligatòria. Hem repassat l’agenda de les biblioteques amb la Marta Sànchez, directora de la biblioteca Santiago Rusiñol.

Escolteu-la

L’agenda de les biblioteques

Passat l’estiu, torna l’agenda de les biblioteques. Malgrat que les restriccions continuen, i obliguen a fer les activitats amb reserva previa i mascareta, l’ampliació d’aforaments i el relaxament d’algunes mesures permeten que cada cop més les biblioteques recuperin les funcions i els horaris previs a la pandemia. N’hem parlat amb Marta Sànchez.

Escolteu-la

L’agenda de les Biblioteques

Amb Marta Sànchez, directora de la biblioteca Santiago Rusiñol, repassem l’agenda de les biblioteques per aquest mes de juny, amb que es tanca una temporada de recuperació, tot esperant un retorn a una certa normalitat el mes de setembre.

Escolteu-la

L’agenda de les biblioteques

Les biblioteques de Sitges afronten el maig amb cada cop més propostes, entre elles el cicle de Biblioteques amb DO a la Roig i Raventós, tot i que l’aforament continua molt limitat, i subjecte a inscripció prèvia. Les repassem amb Marta Sànchez.

Escolteu-la

La biblioteca Roig i Raventós i el CIM engeguen el segon “biblioteques amb DO”

La biblioteca Josep Roig i Raventós, amb la col·laboració del Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM), s’ha afegit per segona vegada al cicle “Biblioteques amb DO”, amb tot un seguit d’activitats que, al pati del CIM, maridaran malvasia i llibres, sota el lema Lletres i Vins 2021. De fet, l’edició d’aquest maig correspon a la del novembre de l’any passat, que no es va poder celebrar per la pandèmia. La directora de la biblioteca, Sonsoles Martín, i la responsable del CIM, Alba Gràcia, han comentat la col·laboració entre les dues institucions del Poble Sec, i han repassat les activitats que es proposen, totes amb inscripció prèvia.

Escolteu-les

L’agenda de les biblioteques

 

Amb Sant Jordi a la cantonada, les biblioteques de Sitges encaren l’abril amb noves propostes, molt restringides encara per la situació sanitària. En aquest sentit, totes les activitats presencials requereixen d’inscripció prèvia. Les repassem amb la directora de la biblioteca Santiago Rusiñol, Marta Sànchez.

Escolteu-la

L’agenda de les biblioteques

La Marta Sànchez ens acosta l’agenda del mes de març d’unes biblioteques de Sitges que van adaptant la seva activitat al lent aixecament de les restriccions per pandèmia. Comencen les activitats presencials, tot i que amb reserva prèvia i limitacions d’aforament.

Escolteu-la

L’Agenda de les biblioteques

La Marta Sànchez ens acosta l’agenda del mes de febrer d’unes biblioteques de Sitges que van adaptant la seva activitat al lent aixecament de les restriccions per pandèmia. Les activitats, de moment, són telemàtiques, tot i que ja es poden consultar llibres de manera presencial.

Escolteu-la

L’agenda de la biblioteca

Encetem el nou any a les biblioteques tot fent un repàs a l’agenda prevista per al mes de gener i ho fem, com sempre, de la mà de Marta Sánchez. L’Hora del conte virtual, l’inici dels clubs de lectura infantil i juvenil i el top 15 de les novel.les més demanades durant el 2020, en són algunes de les propostes.

Escolteu-la

El retorn a la biblioteca i les obres de millora a la Roig i Raventós. En parlem amb Marta Sánchez

La Biblioteca Josep Roig i Raventós tancarà portes, aquest cop per poder ser sotmesa a unes obres que permetran un seguit de millores, que consistiran en la substitució de la porta d’entrada i vuit finestres que es trobaven malmeses. Les obres començaran el proper 11 de desembre i la previsió és que pugui tornar a obrir el 4 de gener de 2021. Durant aquest temps, el servei de prèstec i de retorn de documents es podrà seguir realitzant a la Biblioteca Santiago Rusiñol. De tot plegat, així com del retorn dels usuaris a les biblioteques i de com es preveu el mes de desembre amb les festes de Nadal, n’hem pogut parlar amb Marta Sánchez, directora de la Biblioteca Santiago Rusiñol.

Escolteu-la

L’agenda de les biblioteques, en el lent retorn a la normalitat

Les biblioteques de Sitges han adaptat el seu funcionament a la pandèmia. Horaris més reduïts, cita prèvia per la recollida de documents, i limitació d’aforaments en els esdeveniments que, poc a poc, es comencen a programar. Avui ho hem comentat amb la Marta Sánchez, de la biblioteca Santiago Rusiñol.

Escolteu-la

La biblioteca Santiago Rusiñol obrirà dimarts 2 de juny, però només per devolucions i préstecs i sempre amb cita prèvia.

Apunteu un telèfon: 93 894 11 49. I apunteu uns nous horaris. Dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 16 a 19:30h, i els dimecres, de 10 a 13h. A partir del proper 2 de juny, la biblioteca Santiago Rusiñol obrirà les seves portes, però només per oferir el servei de devolucions i préstecs, i sempre amb cita prèvia, que cal acordar per telèfon o a través del correu electrònic: b.sitges.sr@diba.cat. La biblioteca Roig i Raventós no obrirà, probablement, fins passat l’estiu. La directora de la biblioteca Santiago Rusiñol, Marta Sánchez, ens explica com funcionaran les coses a partir d’ara.

Escolteu-la