L’agenda de les biblioteques, en el lent retorn a la normalitat

Les biblioteques de Sitges han adaptat el seu funcionament a la pandèmia. Horaris més reduïts, cita prèvia per la recollida de documents, i limitació d’aforaments en els esdeveniments que, poc a poc, es comencen a programar. Avui ho hem comentat amb la Marta Sánchez, de la biblioteca Santiago Rusiñol.

Escolteu-la

La biblioteca Santiago Rusiñol obrirà dimarts 2 de juny, però només per devolucions i préstecs i sempre amb cita prèvia.

Apunteu un telèfon: 93 894 11 49. I apunteu uns nous horaris. Dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 16 a 19:30h, i els dimecres, de 10 a 13h. A partir del proper 2 de juny, la biblioteca Santiago Rusiñol obrirà les seves portes, però només per oferir el servei de devolucions i préstecs, i sempre amb cita prèvia, que cal acordar per telèfon o a través del correu electrònic: b.sitges.sr@diba.cat. La biblioteca Roig i Raventós no obrirà, probablement, fins passat l’estiu. La directora de la biblioteca Santiago Rusiñol, Marta Sánchez, ens explica com funcionaran les coses a partir d’ara.

Escolteu-la

L’agenda de les biblioteques

Amb la Marta Sànchez i la Sonsoles Martín, repassem l’agenda per la propera quinzena, molt marcada per les celebracions del dia de la Dona, a les biblioteques sitgetanes, la Santiago Rusiñol i la Josep Roig i Raventós.

Escolteu-les

L’agenda de les biblioteques

Amb la Marta Sànchez, repassem l’agenda per la propera quinzena, molt marcada per Carnaval, a les biblioteques sitgetanes, la Santiago Rusiñol i la Josep Roig i Raventós.

Escolteu-la

L’agenda de les biblioteques

Amb la Marta Sànchez, repassem la nodrida agenda de la propera quinzena de les biblioteques Santiago Rusiñol i Josep Roig i Raventós.

Escolteu-la

L’agenda de les biblioteques

Passades les festes, les biblioteques de Sitges tornen a la programació habitual amb presentacions, exposicions i hores del conte. La repassem amb la Marta Sànchez, que també fa balanç del 2019.

Escolteu-la

L’agenda de les biblioteques

Amb la Marta Sànchez, repassem l’agenda de les biblioteques Santiago Rusiñol i Roig i Raventós per aquestes dates prenadalenques.

Escolteu-ho

L’agenda de les biblioteques

Amb la Marta Sànchez repassem l’agenda de les biblioteques pels propers dies, així com algunes de les mostres que acullen aquests dies.

Escolteu-la

L’agenda de les biblioteques

Amb la Marta Sànchez repassem la farcida agenda de les biblioteques pels propers dies, amb les jornades sobre el vi i els llibres a la Josep Roig i Raventós, o unes formacions per entendre Internet a la Santiago Rusiñol.

Escolteu-la

L’agenda de les biblioteques: un mes dedicat a la malvasia

Centre d'Interpretació de la Malvasia

La biblioteca Josep Roig i Raventós dedicarà el mes de novembre al vi i la malvasia, a través d’una sèrie d’activitats que convinaran les habituals, com l’hora del conte, amb d’altres d’especials, com un tast de lletres amb música clàssica. El mes comptarà amb la col·laboració el Centre Interpretació de la Malvasia, que ha complert sis mesos des de la seva inauguració. N’hem parlat amb la seva responsable, Alba Gràcia, al costat de les directores de les dues biblioteques sitgetanes, Marta Sànchez i Paquita Sol.

Escolteu-les

L’agenda de les biblioteques

Amb la Marta Sànchez repassem l’agenda de les biblioteques pels propers dies, marcada per la suspensió d’activitats municipals durant aquesta setmana.

Escolteu-la

Espai biblioteques: tornen les activitats

Amb la Marta Sànchez i la Paquita Sol repasem l’agenda de les biblioteques de Sitges, que tornen a la plena activitat passat l’estiu. La represa ha coincidit, a més, amb la implantació de l’autoprèstec també a la biblioteca Josep Roig i Raventós, el que permetrà retornar indistintament qualsevol document en prèstec a les dues biblioteques. La Marta i la Paquita també ens fan diverses recomanacions de lectures.

Escolteu-les