El cinema de la setmana

Amb Francesc Borderia repassem l’actualitat cinematogràfica de la setmana.

Escolteu-lo

El cinema de la setmana

Retrobem l’espai de cinema amb en Francesc Borderia per a repassar l’agenda cinematogràfica de la setmana.

Escolteu-lo

Crònica del festival: tot esperant Sam Neil.

Sam Neil també té vinyes. I les té a Nova Zelanda…

L’actor Sam Neil rebrà el premi honorífic del festival de Sitges durant la cerimònia de cloenda del certamen demà dissabte. Abans ja es coneixerà el palmarès, i en Carlos Calvo ens apunta alguns títols.

Escolteu-lo

Crònica del festival: ‘El hoyo’ té molts números, i avui s’espera amb expectació ‘Le Daim’

Les travesses apunten molt a El hoyo, però avui les mirades estan posades a Le Daim, la darrera proposta de Quentin Dupieux. Ens ho comenta en Carles Calvo.

Escolteu-lo

Crònica del Festival: ‘El hoyo’, el film d’un director amb projecció internacional.

És Galder Gaztelu-Urrutia i la seva darrera pel·lícula, El hoyo, una distopía que planteja una història de supervivència en el futur ha estat ben rebuda al festival, com ho ha estat el documental d’Alexandre Philippe sobre El exorcista de William Friedkin, o l’escenari d’esquizofrenia que planteja Daniel isn’t real, d’Adam Egypt Mortimer. En Carlos Calvo ens porta la crònica del festival.

Escolteu-lo

Crònica del festival: ‘The lighthouse’ impacta

Carlos Calvo, el nostre cronista festivaler, s’està recuperant de la seva projecció. The lighthouse es torna a projectar avui a El Retiro i ha estat una de les grans cites del festival. I ens hi afegeix Little Monster, Bliss Lux aeterna, un altre impacte visual de Gaspar Noé. Per no parlar de la inclassificable Ventajas de viajar en tren.

Escolteu la crònica de Carlos Calvo

El públic del fantàstic ovaciona Vincenzo Natali i Patrick Wilson, els dos grans protagonistes de la gala inaugural del Festival de Cinema de Sitges

La gala inaugural de la 52a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya va destacar, per damunt de tot, dos noms propis, els de Patrick Wilson i Vincenzo Natali, actor i director de In the tall grass, el film inaugural. Wilson rebia, a més, el Premi la Màquina del Temps per la seva trajectòria en el cinema fantàstic, i Natali s’enduia els aplaudiments del públic amb un parlament íntegre en català i castellà on posava en valor el gènere fantàstic i els seus seguidors. Tot plegat després del discurs inaugural el director del Festival, Àngel Sala, i de la directora general de la Fundació del Festival, Mònica Garcia que van recordar el bon moment que viu el fantàstic i la indústria que l’acompanya. També va ser moment de recordar Narciso Ibáñez Serrador a través de la seva darrera producció, Reality, un nou capítol de la mítica sèrie Historias para no dormir, presentada pel seu fill Alejandro Ibáñez, un curtmetratge que se suma a la campanya ‘NO a la guerra’ contra la infància de Save the children. De tot el que va donar de si la gala inaugural n’hem fet crònica amb Carlos Calvo.

Escolteu-ho

El cinema de la setmana

En Francesc Borderia ens acosta, una setmana més, tota l’actualitat del món cinematogràfic.

Escolteu-lo

El cinema de la setmana

Una setmana més, Francesc Borderia ens acosta l’actualitat cinematogràfica.

Escolteu-lo

El cinema de la setmana

Francesc Borderia ens acosta l’actualitat cinematogràfica.

Escolteu-lo

El cinema de la setmana

En Francesc Borderia ens acosta l’actualitat cinematogràfica.

Escolteu-ho

El cinema de la setmana

Francesc Borderia ens acosta l’actualitat cinematogràfica.

Escolteu-lo