Dau Ferrat: l’escape room a taula

Amb Nacho Benazet i Marta Morales de l’Associació Dau Ferrat, dedicada al joc de taula, parlem dels jocs i dels llibres inspirats en escape rooms o jocs d’escapament. Propostes lúdiques pels seguidors dels enigmes i les incògnites!

Escolteu-los

Dau Ferrat: els millors jocs de taula per a fer una ‘party game’ a casa

Marta Morales i Nacho Benazet de l’Associació Dau Ferrat, dedicada al joc de taula, ens presenten diversos opcions de jocs idonis per passar una tarda divertida a casa amb la família o amics i sense pantalles. Els jocs Código Secreto, Avalon, Just One, Jungle Speed o Los hombres lobo són algunes de les opcions triades per Dau Ferrat per aquelles sobretaules dels dinars nadalencs que s’allarguen.

Escolteu-los

Dau Ferrat: jocs de taula per a només dos jugadors

Com cada mes hem rebut la visita de l’associació Dau Ferrat, aquesta vegada Isabel Masdeu i Marta Morales ens presenten alternatives de jocs de taula dissenyats per a jugar, en tots els casos, amb dues persones.

Escolteu-ho

Dau Ferrat: el top 8 de jocs familiars

la família de Dau Ferrat a la darrera jornada del Juguem Plegats

Després d’una exitosa jornada de Juguem Plegats, el passat 18 de maig, Nacho Benazet i Jordi Pérez, de l’associació Dau Ferrat, ens presenten els jocs familiars que van tenir més demanda entre els assistents.

Escolteu-ho

Dau Ferrat: Cluedo i altres jocs d’investigació

Aquest mes de maig l’associació Dau Ferrat ens presenta diferents jocs de taula d’investigació, des del clàssic Cluedo fins al més recent Detective. Si sou amants dels jocs de pistes i us agrada jugar a ser detectius no us perdeu la conversa amb Isabel Masdeu i Marta Morales.

Escolteu-la

Dau Ferrat, un espai mensual dedicat al joc de taula

L’associació sitgetana Dau Ferrat ens apropa al món del joc de taula amb un nou espai radiofònic mensual. En aquest primer capítol ens parlen de les diferències entre els jocs clàssics i els moderns i fem un repàs a les activitats previstes per aquest mes de març. Ens ho expliquen Jordi Pérez i Nacho Benazet.

Escolteu-ho