Espai mecànica: els testimonis lluminosos al tablier: com interpretar-los

airbag_12032015

Amb Paco Gorjón, de Suburense d’Automòbil, conversem sobre alguns dels testimonis més comuns del tablier del nostre cotxe. Com interpretar-los i que fer en cas que s’il·luminin.

Escolteu-lo

Espai mecànica: el valor lambda de la ITV i les emissions contaminants

Amb Paco Gorjón, de Suburense de l’automòbil, conversem sobre el valor lambda que mesuren les estacions de la ITV, i que respon a la quantitat d’emissions contaminants generades pel motor del vehicle. Tot plegat arran de la futura normativa de la DGT que serà molt més exigent amb els vehicles amb més 10 anys d’antiguitat.

Escolteu-lo

Espai mecànica: compte amb els pressupostos via internet

Amb Paco Gorjón, de Suburense d’automòbil, conversem avui sobre els portals d’internet que ofereixen pressupostos de reparació on-line.

Escolteu-lo

Espai mecànica: una de les avaries més freqüents de l’estiu

Amb Paco Gorjón, de Suburense del l’automòbil, conversem sobre una de les avaries més recorrents a l’estiu i que poden deixar el cotxe inutilitzat: la corretja de l’alternador.

Escolteu-lo

Espai mecànica: preparar el cotxe per a l’estiu

En Paco Gorjón, de Suburense d’Automòbil, ens dóna uns quants consells bàsics per a tenir el cotxe a punt per a l’estiu.

Escolteu-lo

Abans de comprar un cotxe de segona mà

Paco Gorjón, de Suburense d’automòbil, ens dóna uns quants consells fonamentals abans de comprar un cotxe de segona mà. Entre ells confirmar a través de trànsit que les plaques de matrícula corresponguin al vehicle original, i que aquest no tingui càrregues d’impostos o denúncies de cap mena.

Escolteu-lo

Espai mecànica: davant d’una avaria parleu amb el taller

Amb Paco Gorjón, de Suburense d’Automòbil, conversem sobre el necessari diàleg que s’ha d’establir entre el client i el mecànic davant de qualsevol avaria.

Escolteu-ho

La picaresca dels tallers que es lloguen per hores

Paco Gorjón, de Suburense d’Automòbil, ens comenta la progressiva implantació dels tallers que es lloguen per hores a usuaris que volen reparar-se ells mateixos el seu vehicle, i alerta de la venda de cotxes que van destinats al desballestament.

Escolteu-ho

Quatre consells pels que condueixen per les costes

Paco Gorjón, de Suburense d’Automòbil, ens dona uns quants consells adreçats a aquells conductors que han deixat l’autopista per a tornar a la carretera de les costes.

Escolteu-ho

Espai mecànica: recanvis originals o marques blanques?

Amb Paco Gorjón, de Suburense d’automòbil, conversem sobre l’ús de recanvis originals, de components de marques acreditades, o de marques blanques en les reparacions

Escolteu-ho

Compte amb els peritatges a domicili

En el nostre espai de mecànica, Paquito Gorjón, de Suburense de l’automòbil, alerta de la pràctica que algunes asseguradores estan posant en marxa, i que consisteix en fer la peritació dels sinistres a domicili i passar l’import de la taxació per a que sigui ingressada al compte bancari del client, i després aquest vagi al taller a gestionar la reparació.

Escolteu-ho

Espai mecànica: com conduir per les costes estalviant benzina.

Amb Paco Gorjón, de Suburense d’Automòbil, conversem sobre la forma més econòmica de conduir per les costes de Garraf.

Escolteu-ho