Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana us comentem la finalització de les reunions d’inici dde curs, la tornada dels clubs de lectura i del projecte ‘Alumnes de dia’, les excursions dels alumnes de P5, la constitució del consell d’infants i la vacunació dels alumnes de 6è.

Escolteu-lo

Un any més… Les notícies de l’Utrillo!

Donem un any més la benvinguda als i les alumnes de l’escola Miquel Utrillo en una nova temporada de les notícies. En aquest butlletí tractem des de l’inici de curs, fins a la presència de l’escola al festival de cinema, passant pels cursos de seguretat vial que la Policia Local està donant als alumnes de 2n.

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo

En el darrer butlletí de la temporada fem balanç d’una setmana d’excursions i visites per part d’algunes classes de l’escola: a Subirats, a Canyelles o al museu egipci, també de la reunió de famílies delegades i de l’inici de la jornada intensiva la setmana que ve.

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

A partir d’avui, tots els divendres fins a final de curs us portaran les notícies: Cherazad, Darek, Hangjun, Teo, Júlia, Àlex i Adrià. En el butlletí d’aquesta setmana us parlem del 1r consell escolar municipal, de la gran quantitat de brossa que hem recollit a la platja, d’una setmana ben plena d’excursions i dels preparatius de les colònies.

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo

Aquesta setmana us parlem de la reunió del consell escolar, de la xerrada que hem rebut sobre l’ús d’internet amb seguretat, de l’excursió dels alumnes de 1r als jardins de Terramar i de les vacunes del meningococ i de la varicel·la que avui reben els alumnes de 6è.

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana us parlem que avui acaben les primeres colònies, de les proves de competències dels alumnes de 6è, de la visita a l’Aquàrium de Barcelona dels alumnes de segon, de l’excursió dels alumnes de P5 a la terrisseria de Valldeperes, i del cep que hem plantat a l’escola.

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo. Es presenta UtrilloTV!

En el programa d’aquesta setmana us parlem de l’èxit de la primera emissió d’Utrillo TV, amb l’entrega de premis dels jocs florals, i també parlem de teatre a l’escola, de les colònies dels alumnes de quart, o de l’exàmen de competències dels alumnes de 6è.

Escolteu-ho

Mireu el primer programa d’Utrillo TV

Les noticies de l’Utrillo

Aquesta setmana us parlem de l’audició de jazz que han viscut els alumnes de 1r i de 6è, de les sessions de vela que han començat el grup dels grans C i D, dels alumnes de 2n que acaben el projecte dels animals i de la diada de Sant Jordi que l’escola celebrarà la setmana que ve.

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

El margalló que ha plantat l’alumnat de P5

Saludem avui l’equip que us acompanyarà en els butlletins informatius de l’escola durant les properes cinc setmanes. Ells i elles són: Gaby, Kila, Catalina, Erik, Alejandro, Edu i la Nichole. Avui us parlem de l’inici del 3r trimestre amb il·lusió i sense confinaments, de les classes de natació de l’alumnat de 1r, de la visita a Can Grau que han fet els alumnes de 4rt A i del Margalló que han plantat els alumnes de P5 a l’entrada de l’escola.

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana parlem de l’inici de les preinscripcions, de les avaluacions i les fotos de curs, i de la visita dels mestres de l’escola Volerany.

Escolteu-lo

Les noticies de l’Utrillo. Avui, presentació de projectes!

Avui és un dia molt important! Es presenten virtualment els projectes a les famílies. Aquesta és la principal notícia del butlletí d’avui, en el qual també us parlem de la xerrada de l’enginyera Núria Salam, de la commemoració del 8 de març o del balanç de les jornades de portes obertes.

Escolteu-lo

Les noticies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana: continuen les jornades de portes obertes, les mestres es vacunen, continuen les sortides dins del projecte ‘Sitges mola’, i la setmana que ve es presenten els projectes.

Escolteu-lo