Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana us parlem que avui acaben les primeres colònies, de les proves de competències dels alumnes de 6è, de la visita a l’Aquàrium de Barcelona dels alumnes de segon, de l’excursió dels alumnes de P5 a la terrisseria de Valldeperes, i del cep que hem plantat a l’escola.

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo. Es presenta UtrilloTV!

En el programa d’aquesta setmana us parlem de l’èxit de la primera emissió d’Utrillo TV, amb l’entrega de premis dels jocs florals, i també parlem de teatre a l’escola, de les colònies dels alumnes de quart, o de l’exàmen de competències dels alumnes de 6è.

Escolteu-ho

Mireu el primer programa d’Utrillo TV

Les noticies de l’Utrillo

Aquesta setmana us parlem de l’audició de jazz que han viscut els alumnes de 1r i de 6è, de les sessions de vela que han començat el grup dels grans C i D, dels alumnes de 2n que acaben el projecte dels animals i de la diada de Sant Jordi que l’escola celebrarà la setmana que ve.

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

El margalló que ha plantat l’alumnat de P5

Saludem avui l’equip que us acompanyarà en els butlletins informatius de l’escola durant les properes cinc setmanes. Ells i elles són: Gaby, Kila, Catalina, Erik, Alejandro, Edu i la Nichole. Avui us parlem de l’inici del 3r trimestre amb il·lusió i sense confinaments, de les classes de natació de l’alumnat de 1r, de la visita a Can Grau que han fet els alumnes de 4rt A i del Margalló que han plantat els alumnes de P5 a l’entrada de l’escola.

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana parlem de l’inici de les preinscripcions, de les avaluacions i les fotos de curs, i de la visita dels mestres de l’escola Volerany.

Escolteu-lo

Les noticies de l’Utrillo. Avui, presentació de projectes!

Avui és un dia molt important! Es presenten virtualment els projectes a les famílies. Aquesta és la principal notícia del butlletí d’avui, en el qual també us parlem de la xerrada de l’enginyera Núria Salam, de la commemoració del 8 de març o del balanç de les jornades de portes obertes.

Escolteu-lo

Les noticies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana: continuen les jornades de portes obertes, les mestres es vacunen, continuen les sortides dins del projecte ‘Sitges mola’, i la setmana que ve es presenten els projectes.

Escolteu-lo

Les noticies de l’Utrillo. Comencen les portes obertes a l’escola

En el butlletí d’aquesta setmana us parlem de la primera jornada de portes obertes a l’escola, de l’obertura d’un nou accés al centre, d’una setmana que ha estat plena de sortides per conèixer l’entorn, i de la presentació dels projectes de cada classe, que es farà el 12 de març i promet moltes sorpreses!

Escolteu-lo

I aquí teniu el video (o el no video) de la jornada de portes obertes!

Les noticies de l’Utrillo

A partir d’aquesta setmana ens acompanyaran en el butlletí de notícies:  Clara, Diego, Jan, Cai, Pol, Maria i Adrià. Entre els temes d’avui les consignes del Carnaval i la celebració de la festa a l’escola, els alumnes que tornen a l’activitat de natació i vela, o la visita dels mestres de l’escola Canigó de Vilanova. Bon Carnaval a tothom!

Escolteu-lo

Les noticies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana us parlem del rècord de grups confinats a l’escola. Són 6 grups però, si tot va bé, el dilluns tornaran tots a l’escola. També us parlem de la celebració el proper diumenge del dia de la no violència i la pau escolar, i de la setmana d’avaluació a infantil.

Escolteu-lo

Les noticies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana us informem que alguns alumnes de les classes de 5è i 6è que han seguit les classes de manera virtual perquè han hagut de confinar-se a casa. Si tot va bé, dimarts que ve tornaran a l’escola. També parlem de l’autotest PCR que s’ha fet tot el personal de l’escola, i la iniciativa de convidar als pares dels alumnes de P3 a fer una cafè al pati amb l’equip directiu, sempre amb cita prèvia i amb les mesures de prevenció necessàries.

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

Tornem a l’escola amb totes les mesures de seguretat, i avui us expliquem què ens han deixat els Reis, l’èxit de ‘Els que més molem’, la nadala de l’escola que s’ha viralitzat aquestes festes, i el projecte de treball ‘Sitges mola’.

Escolteu-ho