Us afecta la pressió social en la criança? en parlem amb @palabrademadre i @vinyetduran

Amb la maternitat arriba l’hora de prendre decisions que en moltes ocasions són qüestionades per l’entorn social. En parlem amb Sheila Tabernero i Vinyet Duran.

Escolteu-les

Com gestionem les rebequeries dels fills? amb @palabrademadre i @vinyetduran

Les rebequeries solen aparèixer entre els 2 i els 4 anys d’edat, un moment difícil de gestionar, difícil d’evitar i pel que la majoria de mares i pares hi han passat. Vinyet Duran i Sheila Tabernero expliquen la seva experiència personal amb les rebequeries dels fills.

Escolteu-les

Els permisos de paternitat i maternitat amb @palabrademadre i @vinyetduran

Coincidint amb l’ampliació del permís de paternitat a dotze setmanes amb l’arribada del 2020 Vinyet Duran i Sheila Tabernero analitzen i debaten sobre els permisos de maternitat i de paternitat. Quina seria la durada òptima per cadascun?

Escolteu-les

Regalar per Nadal, moda o tradició? amb @palabrademadre i @vinyetduran

Amb l’arribada del Nadal arriba la gran època dels regals, més enllà de la família i de les dates assenyalades els regals s’han estès a molts àmbits, professionals, mèdics, esportius… . És un impuls consumista o és la voluntat d’agraïr la que ens porta a regalar en aquestes dates? en parlem amb Sheila Tabernero i Vinyet Duran.

Escolteu-les

Mites de la maternitat i el ‘Club de las Malasmadres’ amb @vinyetduran i @palabrademadre

Amb Vinyet Duran i Sheila Tabernero analitzem avui grans mites de la maternitat i conversem sobre el ‘Club de las Malasmadres’ una comunitat 3.0 que triomfa a les xarxes entre les mares i que mira de trencar mites i reivindica la lluita comú de la conciliació.

Escolteu-les

Viure sense dormir o com la maternitat provoca molta son amb @palabrademadre i @vinyetduran

L’esgotament i la manca de son quan es tenen fills, sobretot en els primers anys de vida, són freqüents. En parlem amb Vinyet Duran i Sheila Tabernero, de la seva experiència personal i de com sobreviure sense dormir o dormint  poquíssim.

Escolteu-les

El part a casa amb @vinyetduran i @palabrademadre

Amb la Vinyet Duran @vinyetduran i Sheila Tabernero @palabrademadre conversem sobre l’alternativa del part a casa. Una opció minoritària que aposta per parir en l’entorn de la llar i sense medicalització però que alhora té uns requeriments que cal complir per garantir-ne total seguretat.

Escolteu-les

Maternitat i criança: sòl pèlvic i hipopressius

L’embaràs i el part vaginal són factors de risc per patir alteracions del sòl pèlvic. Amb @vinyetduran i @palabrademadre abordem aquest tema que afecta a tantes dones i que a dia d’avui encara és força tabú. Aporta llum als dubtes la sitgetana i fisioterapeuta especialitzada en sòl pèlvic Araceli Triviño.

Escolteu-les

L’adaptació a l’escola i el retorn a les rutines amb @palabrademadre i @vinyetduran

Amb Sheila Tabernero i Vinyet Duran encetem un nou espai dedicat a la maternitat i a la criança. Cada quinze dies aquestes dues dones, mares i blogueres sitgetanes opinaran i posaran sobre la taula qüestions quotidianes amb les que es troben en el seu dia a dia com a mares, la primera ha estat l’adaptació a l’escola i el retorn a les rutines.

Escolteu-les