La Festa del Carme recordarà el lligam Malvasia i mar
El proper 16 de juliol Sitges celebrarà la Festa del Carme, la patrona de la gent de mar amb la tradicional processó marinera que surt del Port d’Aiguadolç i arriba fins a Terramar. Les entitats que històricament organitzaven actes en motiu de la Mare de Déu del Carme, Port de Sitges, Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM)vi i la Confraria de Pescadors enguany s’han unit sota un únic programa i començaran els actes divendres 14 i dissabte 15 amb dues sessions de maridatge de Malvasia al CIM, la primera oferirà el tast de la Malvasia que ha estat submergida al Port i la segona un maridatge de Malvasia i xocolata. L’acte centrar serà la processó marinera que finalitzarà amb Havaneres, rom cremat i un tast d’arròs mariner cuinat per un dels quatre únics pescadors que queden a Sitges. Ens ho explica Isabel Vivó, secretària de la Confraria de Pescadors de Sitges i Alba Gràcia, responsable del CIM.