L’hospital cercarà un nou elaborador que substitueixi Isidre Pagès, prioritzarà la malvasia dolça i cerca subvenció per a la reforma del celler, el retorn de les bótes i la creació del centre d’interpretació de la malvasia
L’administrador de la Fundació de l’hospital de Sant Joan, Fernando Herráiz, ha afirmat aquest matí a Ràdio Maricel que la malvasia no marxarà de Sitges, per bé que assumeix que, arran de la decisió d’Isidre Pagès, en el futur immediat el principal nombre d’ampolles que es vendran amb la denominació Malvasia de Sitges no seran amb l’etiqueta de la institució. Herráiz, que ha comentat que no és cert que Pagès informés a la junta l’any passat de la seva intenció de comercialitzar malvasia pròpia, reconeix que ara caldrà trobar un nou elaborador perquè en cap moment s’ha plantejat que l’hospital assumeixi el procés de producció. De la mateixa manera, Herráiz s’ha referit a que entre els plans de futur hi ha el retorn de les botes de malvasia al celler, que serà reformat, i la potenciació de la venda de malvasia dolça, que surt força més rendible que el Blanc Subur. Tot plegat, però, dependrà de poder aconseguir els recursos econòmics suficients.