01/09/2016

Joan Anton Matas: “El nostre top manta són els pisos turístics il·legals”

El president del Gremi d’hostaleria de Sitges, Joan Anton Matas, ha alertat aquest matí sobre l’important nombre de pisos turístics il·legals existents al municipi, que, a més de constituir un competència deslleial al sector, comporten un risc de massificació i banalització de la imatge de Sitges a l’exterior. El Gremi calcula que a Sitges hi ha prop de 4000 vivendes que s’utilitzen com a habitatge d’ús turístic i que un […]
01/09/2016

El cinema de la setmana

Francesc Borderia ens acosta l’actualitat cinematogràfica. Escolteu-lo https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2016/09/02/cinema_02092016.mp3
01/09/2016

Això us espera al cine-club durant aquest setembre

Amb Ferran Martínez, del Cineclub Sitges, us presentem la programació per aquest mes de setembre, que ve carregada de propostes. Escolteu-lo https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2016/09/01/cineclub_01092016.mp3
31/08/2016

Amb un pressupost de 250.000€, l’hospital planteja una reforma del celler per a dedicar-lo a l’envelliment de la malvasia i a centre d’interpretació.

Després de l’acord al qual la Fundació de l’Hospital de Sant Joan ha arribat amb la finca Viladellops per al conreu i elaboració de la malvasia de Sitges i els seus derivats, la institució es planteja trobar una sortida al celler. Conscient que no resultaria rendible recuperar-lo per a la producció de malvasia, l’administrador de l’hospital, Fernando Herraiz, ha comentat que la proposta passaria per a dedicar una part de […]
30/08/2016

El president del col·legi de geòlegs de Catalunya i algunes respostes sobre la surgència d’aigua dolça a la platja d’Aiguadolç

És dolça i és bona però, òbviament, no està controlada sanitàriament com l’aigua embotellada. Ve del Garraf, però no se sap exactament d’on, i brolla quan la naturalesa ho decideix. L’aigua de la surgència de la platja d’Aiguadolç ha estat notícia aquest estiu perquè ha manat amb insistència durant molts dies. D’aquí que l’Ajuntament de Sitges hagués encarregat al col·legi de geòlegs de Catalunya un informe sobre la seva salubritat. […]
26/08/2016

La cuina de la Marta: Préssecs amb salsa de iogurt i formatge de cabra

Marta Sanahuja ens porta avui unes postres ben senzilles i saboroses. Uns préssecs amb iogurt i formatge de cabra. La recepta i d’altres propostes les podeu trobar al seu blog Delicious Martha. Us oferim, també, la video-recepta del plat. Escolteu-ho https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2016/08/26/cuina_26082016.mp3
25/08/2016

Festa Major 2016: Entrada de Sant Bartomeu

Us oferim l’entrada de Sant Bartomeu a la Parròquia, i la cloenda de la processó amb els aplaudiments que tot el públic i les autoritats varen dispensar al pendonista Joan Yll, acompanyat dels seus fills Joan i Carme.