09/10/2015

La cuina de la Marta. Roses de poma amb pasta de full

Tan delicioses com insinúa el seu aspecte. Marta Sanahuja avui ens presenta unes roses de poma amb pasta de full. La recepta complerta la podeu recuperar al seu blog Delicious Martha. I per si creieu que la recepta és complicada, aquí teniu un video fet per la Marta que us ajudarà. Escolteu-la
09/10/2015

Les notícies de l’Utrillo

Us oferim una nova edició de les notícies del taller de ràdio de l’escola Miquel Utrillo. L’enigma de la setmana és aquest: Quina paraula té cinc síl·labes i més de vint-i-cinc lletres?. Escolteu-ho
09/10/2015

El cinema de la setmana

Francesc Borderia ens acosta l’actualitat cinematogràfica, capitalitzada per la 48a edició del Festival Internacional de Cinema de Catalunya. Escolteu-lo
08/10/2015

La biblioteca Santiago Rusiñol s’inaugurarà la primavera del 2016, i l’edifici remodelat es podrà visitar el 16 d’octubre en una jornada de portes obertes.

Retrobem l’espai de les biblioteques amb Marta Sánchez i Sonsoles Martín, que ens anuncien que la biblioteca Santiago Rusiñol s’inaugurarà la primavera del 2016, i que tots aquells que vulguin veure l’edifici remodelat ho podran fer el proper divendres 16 d’octubre, de 10 a 19h, en una jornada de portes obertes. La Sonsoles i la Marta ens asseguren que la remodelada biblioteca agradarà molt. Escolteu-la
08/10/2015

La gent gran reivindica la seva autonomia, qualitat de vida, dignitat i participació en els actes de la vila

Us oferim el manifest del dia de la gent gran, tal i com va ser llegit ahir al saló de plens de l’Ajuntament de Sitges per el president del Casal Pau Casals, Juan José Fernández, i per Rosa Maria Boleda, membre de la junta del casal Joan Maragall, en un acte presidit per l’alcalde Miquel Forns i la regidora de benestar i família, Mireia Rossell. Escolteu-ho
08/10/2015

Anton Rafecas ens presenta el “Tasta Sitges 2015”

Amb Anton Rafecas, membre de la junta del Club de Tast de Sitges, comentem els aspectes bàsics de l’edició d’enguany del Tasta Sitges, que ofereix mitges raccions de plats d’alta gastronomia, maridats amb una copa de cava Torelló o una copa de vi de bodegues Torres, al preu de 12€. El fulletó amb totes les quinze especialitats que es presenten enguany el podeu veure aquí. Escolteu-lo
07/10/2015

l’Hora d’Europa: Una Catalunya independent dins de la Unió Europea?

En companyia de Joaquim Millán, d’Eurolocal, abordem una nova edició de l’hora d’Europa, amb una pregunta: és contemplable una Catalunya independent dins l’actual estructura de la Unió Europea? Reflexionem sobre la qüestió amb Laura Castel, llicenciada en ciències polítiques i sociologia, i master en estudis internacionals -en l’especialitat de Dret de la Unió europea- de la Universitat de Barcelona, i amb el periodista i escriptor Josep Solano, ex-cap del diari […]