07/08/2014
07/08/2014
La presidenta de la comissió de Festa Major, Aroa Llorens, acompanyada d’Alba Gràcia, una de les membres de la mateixa, vàren ser ahir les primeres protagonistes de les xerrades que organitza el Janio’s Bar, amb la col·laboració del restaurant La Salseta, l’Eco de Sitges i Justo Conde. Moderada per Jordi Cubillos, la xerrada va fer referència a algunes de les anècdotes i novetats d’enguany. La presentació del programa tindrà lloc […]
T'agrada?
06/08/2014
06/08/2014
De peu davant d’un faristol, i amb la intenció que passin cosetes durant el pregó, en Cisco Arbonés Heredia es mostra il·lusionat dues setmanes abans d’enfrontar-se al repte d’obrir amb paraules la Festa Major d’enguany. Arbonés, que porta 21 anys residint a París, reconeix que l’arribada a Sitges per Festa Major té quelcom de terapèutic, de càrrega de piles per la resta de l’any. El pregoner ens parla de com veu i sobretot […]
T'agrada?
06/08/2014
06/08/2014
Rosanna Lluch ens recomana avui El huérfano, de Adam Johnson (premi Pulitzer del 2013), El nadador, novel·la policíaca de Joakim Zander, La princesa Paca, novel·la de Rosa Villacastín i Manuel Francisco Reina sobre la relació entre Rubén Darío i Francisca Sánchez, i La filla de l’escocès, la primera novel·la de Carme Melchor, ambientada en la Barcelona d’inici de segle XX. Escolteu-la
T'agrada?
05/08/2014
05/08/2014
Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Sitges va organitzar la recepció Em dic Vinyet, un nom de Sitges. Enguany, les homenatjades foren convocades a les terrasses de Maricel i participaren en un brindis que va voler deixar missatges d’esperança lligats a un bon grapat de globus blancs que s’enlairaren en finalitzar l’acte. Les assistentes foren obsequiades amb unes magnífiques galetes decorades amb el gravat de la Mare de Déu, realitzades per Carme […]
T'agrada?
05/08/2014
05/08/2014
Conversem amb Albert Pastor, que acaba de treure al mercat el seu primer treball discogràfic, titulat Sotracks, i que va presentar el passat mes de juny a la cava del Retiro. L’Albert també ens ha interpretat en acústic alguns dels temes del disc mentre ens ha comentat el desenvolupament d’aquest projecte. El disc està a la venda a La botiga de la Bel, i al Quiosc de l’Alba. Escolteu-lo
T'agrada?
04/08/2014
04/08/2014
Els oferim el resum el que ha estat un intens cap de setmana en matèria esportiva, amb la disputa de la 65ª edició de la Travessa d’Estiu del Club Natació Sitges, en la que hi han participat més de 500 nedadors, els primers amistosos de la UE Sitges, CF Suburense i Blanca Subur, la presència de Toni Ponce, nedador del CN Sitges, als Europeus d’Eindhoven, i el balanç que ens […]
T'agrada?
04/08/2014
04/08/2014
Amb Nacho Benazet, de l’empresa de fabricació de figuretes en metall Figura’t, conversem sobre el món de les figuretes de metall i de la representació dels balls tradicionals de les festes majors d’arreu, incloent-hi Sitges. Actualment, l’empresa ha fet una inversió en nova maquinària per a perfeccionar el producte final, que ja no es fabrica amb plom per una qüestió de normativa, sinó en Zamac, un material molt equiparable en qualitat i […]
T'agrada?
01/08/2014
01/08/2014
Finalment, el secretari de l’Ajuntament serà qui haurà de decidir com quedarà la composició del grup municipal del Partit Popular, després d’haver-se obert una crisi interna entre els seus membres. La setmana passada, i acollint-se a una possibilitat que contempla el Reglament Orgànic Municipal, Jorge Carretero i Mercedes Ortúzar sol·licitaren la baixa del regidor, i a la vegada president del partit a Sitges, Ferran Ignasi Llombart. Dilluns, el secretari de […]
T'agrada?
01/08/2014
01/08/2014
A partir d’aquest dissabte, cada primer dissabte de mes els jardins de El Retiro acolliran el mercat de la terra d’Slow food. La iniciativa vol acostar elaboradors i productors de quilòmetre 0 de la comarca als consumidors, oferint productes d’alta qualitat conreats de manera ecològica i sostenible. S’hi podran trobar verdures, hortalisses, cervesa, vi i begudes, xocolata i fins i tot llibres sobre la cultura slow food. N’hem parlat amb […]
T'agrada?