Nova edició del Sopar de Tast, la gran celebració de la gastronomia sitgetana
Dijous 15 de maig a les 19.30h als Jardins del Prado, a les instal·lacions del restaurant Cañateca, se celebrarà una nova edició del Sopar de Tast, una cita per descobrir, gaudir i celebrar la gastronomia sitgetana que mira de recuperar l’èxit que va viure als anys 90 i posa en valor la necessitat de continuar promocionant les cuines i els restaurants de la vila. No és tasca fàcil, i requereix esforç dels participants que aquest any en són una desena, Cal Pinxo, Cañateca, Cau del Vinyet, Corazón de Ágave, La Punta, La Nansa, Mare Nostrum, Pic Nic, Sofia by PicNic i La Sitja, de l’Escola d’Hostaleria de Sitges. Els tickets ja es poden adquirir al web del gremi d’hostaleria i a un preu de 25€ inclouen quatre tastos i dues begudes. N’hem parlat amb Zuleima Capo, presidenta del Club de Tast, organitzador de l’acte; amb Alejandro Eguía, gerent del Gremi d’Hostaleria i amb Antoni Rafecas, del restaurant La Nansa i Fundador del Club de Tast.