Miquel Forns, nou alcalde de Sitges. Ple de constitució de l’Ajuntament

Us oferim la transmissió íntegra del ple de constitució de l’Ajuntament, celebrat aquest migdia. Miquel Forns i Fusté, el candidat de Convergència i Unió, ha estat investit alcalde de Sitges.

Escolteu-ho

Es presenta l’acord de govern entre CiU,PP,Sitges-GI i NH

En roda de premsa, que ha comptat amb la presència de Miquel Forns (CiU), Jorge Carretero (PP), Vinyet Lluís (Sitges-GI) i Lluís Marcé (NH), s’ha presentat l’acord de govern entre les quatre formacions. L’explicació de l’acord ha anat a càrrec de Miquel Forns, i a continuació l’han valorat Jorge Carretero, Vinyet Lluís i Lluís Marcé.

Escolteu-ho

Jordi Baijet explica la seva renúncia a l’acta de regidor

El cap de llista del PSC, i fins avui alcalde de Sitges, explica a Ràdio Maricel les raons que l’han portat a renunciar a la seva acta de regidor.

Escolteu-ho

Nou Horitzó pendent de confirmar el pacte a quatre

A dia d’avui, el cap de llista de Nou Horitzó, Lluís Marcé, ha confirmat a Ràdio Maricel que està pendent de converses per a que la seva formació formi part d’un acord amb CiU, PP i Sitges-GI, i, en conseqüència, encara no es pot confirmar un pacte a quatre. Per la seva banda, en assemblea celebrada ahir a la nit, la militància de CiU va aprovar per aclamació el pacte amb PP, NH i Sitges-GI, seguint la mateixa línia del PP i el Sitges-GI. En qualsevol cas, el que si es confirma hores d’ara és la investidura de Miquel Forns com a alcalde de Sitges en el ple del proper dissabte, amb majoria suficient, i que el PSC quedarà a l’oposició, amb voluntat de seguir treballant, segons ha expressat Elisabeth Pérez. Per la seva banda, Òscar Ortiz (CUP) ja va manifestar la setmana passada que la seva formació abordaria d’entrada la legislatura 2011-2015 des de l’oposició constructiva. En la roda de converses post-electorals, escoltaran per aquest ordre: Miquel Forns (CiU), Vinyet Lluís (Sitges-GI), Jorge Carretero (PP), Lluís Marcé (NH) i Elisabeth Pérez (PSC).

Escolteu-ho

Setmana de converses

Els responsables de les negociacions entre els diferents partits que han obtingut representació a l’Ajuntament comenten la primera setmana de converses post-electorals. Escoltem, per aquest ordre: Vinyet Lluís, del Sitges-GI, Òscar Ortiz, de la CUP, Lluís Marcé, de NH, Jorge Carretero, del PP, Miquel Forns, de CiU, i Elisabeth Pérez, del PSC.

Escolteu-ho

La nit de les Municipals 2011

Us oferim el resum de la nit electoral de les municipals 2011. Primer podeu escoltar l’anàlisi dels resultats, i posteriorment, les valoracions dels candidats al final de la jornada.

Escolteu-ho

Municipals 2011. La jornada electoral.

Us oferim el resum de les declaracions dels 11 candidats a les municipals d’enguany, en el moment d’exercir el seu vot.

Escolteu-ho

Jordi Baijet, candidat del PSC

Finalitzem la roda d’entrevistes amb els candidats per a les municipals del 2011, amb l’alcaldable del PSC.

Escolteu-lo

“Debat a onze”, el debat de les municipals de Ràdio Maricel

Us oferim el debat que Ràdio Maricel ha organitzat avui amb els 11 candidats a l’alcaldia de Sitges, a partir d’una pregunta: Com està Sitges? i d’un tema: Propostes de futur per a Sitges. Els onze candidats són: Juan José Establier (Ciutadans), Robert Cavaller (Solidaritat Catalana per a la Independència), Vinyet Lluís (Sitges Grup Independent), Òscar Ortiz (Candidatura d’Unitat Popular), Andreu Bosch (Acció per Sitges), Gabi Serrano (Iniciativa per Catalunya Verds/Esquerra Unida i Alternativa), Aurora Carbonell (Esquerra Republicana de Catalunya/Reagrupament), Lluís Marcé (Nou Horitzó), Jorge Carretero (Partit Popular), Miquel Forns (Convergència i Unió) i Jordi Baijet (Partit dels Socialistes de Catalunya).

Escolteu-lo

Miquel Forns, candidat de Convergència i Unió

Conversem amb el candidat de CiU a les municipals.

Escolteu-ho

CiU presenta les seves cinc prioritats de govern

En roda de premsa, CiU ha presentat les cinc accions prioritàries que posaria en marxa en cas d’arribar al govern municipal. Intervenen: Jordi Mas, número 2 a la llista de la federació, i l’alcaldable Miquel Forns.

Escolteu-ho

Jorge Carretero, candidat del PP

Conversem amb el candidat a l’alcaldia del Partit Popular.

Escolteu-lo