Espai informàtica: Yosemite, el nou sistema operatiu d’Apple

osx-yosemite_beta_1

Amb Ernesto Führmann, del Sitges PC Centre-Apple Service conversem sobre Yosemite, el nou sistema operatiu d’Apple.

Escolteu-ho

Què és PayPal?

Amb Ernesto Führmann, del Sitges PC Centre-Apple Service conversem sobre un dels sistemes de pagament més coneguts del món: PayPal.

Escolteu-ho

Espai informàtica: l’IOS 8.0.2 funciona sense problemes, però gasta molta bateria

Amb Ernesto Führmann, del Sitges PC Centre-Apple Service conversem sobre la darrera actualització del programari IOS8 d’Apple. El IOS 8.0.2 funciona sense problemes però menja molta bateria.

Escolteu-lo

Espai informàtica: els problemes de l’iOS 8

Amb Ernesto Führmann, del Sitges PC Centre-Apple Service conversem sobre els problemes que s’han trobat els usuaris d’Apple a l’hora d’actualitzar els seus dispositius mòbils al nou sistema operatiu iOS 8

Escolteu-lo

L’Iphone 6, val la pena?

iphone 6

Amb Ernesto Fürhmann, del Sitges PC centre-Apple service conversem sobre les característiques del nou Smartphone d’Apple i si val la pena que els usuaris d’anteriors models d’Iphone facin el canvi.

Escolteu-lo

Espai informàtica: La seguretat al núvol

Ernesto Furhmann, del Sitges PC centre Apple Service, ens dóna uns quants consells per a millorar la seguretat dels nostres documents al núvol.

Escolteu-lo

Veure els arxius d’ordinador per la televisió

Amb Ernesto Fürhmann, del Sitges PC Centre-Apple service, conversem sobre algunes de les possibilitats que ofereix el mercat per a veure per televisió els arxius de video o d’imatge que tinguem a l’ordinador.

Escolteu-lo

Espai informàtica: si penseu en reformes, la vostra app és Magic Plan

Una app disponible per iOS i Android

Una app disponible per iOS i Android

Amb Ernesto Fürhmann, del Sitges PC Centre-Apple service, conversem sobre algunes apps per a les vacances, i ens presenta Magic Plan, una app per a iOS i Android que permet crear d’una forma molt senzilla plànols i incorporar-hi tots els detalls, a partir de simples fotografies fetes amb el mòbil o la tablet.

Escolteu-ho

Unes quantes recomanacions en forma d’aplicacions

En el nostre espai d’informàtica i internet, Ernesto Furhmann, des del Sitges PC-Mac Service, ens ofereix avui unes quantes notícies relacionades amb el món de la tecnologia i ens recomana algunes aplicacions per als nostres telèfons o tauletes.

Escolteu-lo

Planifiquem les vacances

Amb Ernesto Furhmann, des del Sitges PC Centre – Apple Service, parlem aquesta setmana de l’ampli ventall de possibilitats que ens ofereix internet a l’hora de planficar les nostres vacances d’estiu.

Escolteu-ho

L’iOS 8 d’Apple

Amb Ernesto Furhmann, de Sitges PC Centre-Apple service, conversem sobre el nou sistema operatiu per a dispositius d’Apple: l’iOS8.

Escolteu-ho

El món dels e-books

Amb Ernesto Furhmann, de Sitges PC Centre-Apple service, conversem sobre els dispositius de lectura de llibres digitals.

Escolteu-ho