Podcasts - Radio Maricel
24/05/2024

Consensuades: Un repàs al Pride cultural 2024, i Javier Sotomayor, coordinador de salut de Colors Sitges Link

En aquest programa repassem el programa d'actes del Pride cultural i conversem amb Javier Sotomayor, coordinador de l'àrea de salut de Colors Sitges Link. En Javier, que es defineix com un home VIH visible, ens apropa a l'atenció psicosocial que l'entitat ofereix a les persones no normatives. Viure l'anomenada 'angoixa de la minoria' sovint comporta conductes addictives.
03/04/2024

Consensuades. Capítol 6. Violet i la ruta putitrans de Barcelona

Montse Casaoliva entrevista avui a Violet, una de les membres de la companyia de teatre 'Tirititrans', formada per 6 dones trans. Amb ella parla de les dificultats del col·lectiu trans per trobar una feina digna i de la ruta 'putitrans' per Barcelona, que ha impulsat la Violet.
06/11/2023

Consensuades. Capítol 2. Diosa Ishtar, 40 anys de vida en el rol de dominatrix

Benvinguts al podcast 'Consensuades', un programa sobre la diversitat de sexe, gènere i el no binarisme, dirigit per Montse Casaoliva, produït per 'sopa d'artistes'. En el segon programa saludem a la diosa Ishtar, una mistress amb la qual parlem de la dominació, una pràctica sexual on tot està permès i tot està pactat.
16/06/2023

Consensuades. Capítol 1: consens i consentiment

Benvinguts al podcast 'Consensuades', un programa sobre la diversitat de sexe, gènere i el no binarisme, dirigit per Montse Casaoliva, produït per 'sopa d'artistes' amb la col·laboració de Gay Sitges Link. En el primer programa saludem Maria Melgarejo, jurista feminista, per parlar de la llei de garantia integral de la llibertat sexual de la dona (coneguda com la llei del 'només si és si') i a Juanra, periodista especialitzat en política i gènere.