Nivell 10 i el Consell Comarcal ofereixen 2 cursos per a joves que obren les portes a la formació i al mercat laboral.

En el marc del programa Garantia Juvenil, el centre d’iniciatives econòmiques Nivell 10, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Garraf, ofereix dos cursos adreçats a joves que ni estudïn ni treballin, i que poden encarrilar-los al mercat laboral i a la formació. Els cursos són el d’aprenent de serveis i manteniment en instal·lacions portuàries, i el d’Auxiliar de cuina. Aquest darrer ja comptarà, d’entrada, amb el compromís de les empreses col·laboradores de contractar als alumnes durant un mínim de 6 mesos. Ens comenten els dos cursos, Esteve Miró, tècnic de prospecció d’empreses de Nivell 10, i Conce Selvas, tècnica de dinamització econòmica del Consell Comarcal.

Escolteu-ho

Nivell 10 i el ventall d’opcions per a cercar feina

Amb Anna Milà i Anna Coll, del centre d’iniciatives econòmiques Nivell 10, conversem sobre l’ampli programa de cursos destinats a assessorar i formar a les persones que estan en procés de recerca de feina, entre ells, la fórmula Jove, el Sitges Job Friends, les sessions de conversa en idiomes, i els cursos i tallers d’ocupació.

Escolteu-ho

Si penseu en crear una cooperativa, passeu per Nivell 10

Amb Maite Pascual, Ramon Llimós i Xio Gutiérrez, del centre d’iniciatives econòmiques Nivell 10, conversem sobre el programa de formació i assessorament adreçat a persones que vulguin crear una cooperativa.

Escolteu-ho

Nivell 10

L’espai del Nivell 10 conversa avui amb Marian García i Isabel Sánchez, de l’hotel Alenti, sobre la col.laboració entre empreses i servei.

Escolteu-ho

Espai Nivell 10

L’espai del Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10 conversa avui amb 3 emprenedors: Ana i Sandra, de l’empresa de complements de moda InExtremiss, i Sergi Navarro, de espiacenter.com.

Escolteu-ho

Espai Nivell 10

Amb Sarai Martínez, tècnica d’ocupació de Nivell 10, i Oriol Julià, tècnic de l’àrea de joventut, conversem sobre el projecte Suma’t d’inserció laboral per a joves de 18 a 25 anys, sense l’ESO acabada i en atur.

Escolteu-ho

Espai Nivell 10

En l’espai del Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10, continuen parlant del servei d’assesorament a empreses, amb la tècnica Marian Garcia, i els empresaris Raül Rossell i Estela Giner.

Escolteu-ho

Espai Nivell 10

En l’espai del Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10, parlem del servei d’assesorament a empreses, amb la tècnica Marian Garcia, i els empresaris Gemma Dolcet i Xavier Riambau.

Escolteu-ho

Nivell 10

En l’espai del Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10, parlem del servei d’assesorament laboral i del punt d’autoservei del Servei d’Ocupació de Catalunya, amb Mireia Paretas.

Escolteu-ho

Nivell 10

En l’espai del Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10, parlem dels cursos de formació ocupacional i dels plans formatius, amb Carla Ruscalleda i Ana Villalobos.

Escolteu-ho

Nivell 10

Anna Milà i Carla Ruscalleda ens parlen de les diverses actuacions del Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges, Nivell 10, per afavorir l’ocupació juvenil.

Escolteu-les

Nivell 10

En l’espai del Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10, Maite Pascual i Aleix Cabistany parlen de la xarxa d’empreses, i de la formació on line.

Escolteu-ho