La píndola d’opinió. Quim Martinez. 23 de febrer de 2021

La decisió de la Federació Catalana de futbol de reprendre la competició el cap de setmana del 6 i 7 de març l’enfronta a un munt de clubs, entre ells els del Garraf, que entenen que no s’han resolt aspectes com el toc de queda, la mobilitat geogràfica o els ajuts econòmics per desplaçaments. En Quim Martinez creu que els clubs s’haurien de plantar en defensa de l’esperit de la competició.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. 18 de febrer de 2021. Jaume Freixes

A partir d’una publicació al web log de Vinyet Panyella, avui en Jaume Freixes ens apropa a la connexió sitgetana de l’arquitecte de la paraula… amb recitat inclòs en companyia d’Erik Satie.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. 11 de febrer de 2021. Laura Gómez

Ser Youtuber enlluerna els joves. Però són els Youtubers un model a seguir? La píndola d’opinió de Laura Gómez Ill reflexiona sobre si molts dels missatges que reben els joves a través de les xarxes responen als valors que caldria promoure.

Escolteu-la

La píndola d’opinió. 9 de febrer de 2021. Aleix Ramirez

‘Hotels asfixiats’. El titular de l’Eco li serveix a Aleix Ramirez per reflexionar sobre la crítica situació dels establiments i l’estratègia municipal per ajudar-los.

Escolteu-ho

La píndola d’opinió. 5 de febrer de 2021. Lucas Estruch

Arribats a aquest punt de l’organització del Carnaval d’enguany, en Lucas Estruch Peñalver deixa una reflexió: encara que sigui telemàticament, on han quedat els actes pels joves i la canalla? Algú ha pensat en els qui també mereixen gaudir del Carnaval i el protagonitzaran en el futur?

Escolteu-ho

La píndola d’opinió. 2 de febrer de 2021. Quim Martínez

L’Ajuntament esperarà a tenir el consens necessari per aprovar la modificació del protocol de Carnaval, que contempla eliminar l’alcohol de les carrosses durant les rues. Paradoxalment, el debat topa amb una realitat, com és que ja existeix una ordenança municipal que prohibeix el consum d’alcohol a la via pública. La píndola de Quim Martinez reflexiona sobre com s’ha gestionat aquest assumpte.

Escolteu-la

La píndola d’opinió. 28 de gener de 2021. Jaume Freixes

Us imagineu un Carnaval de Sitges com els de sempre, amb la jornada electoral de les eleccions al parlament pel mig? En Jaume Freixes l’ha imaginat a la seva píndola, i ha arribat a una conclusió…

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. 19 de gener de 2021. Laura Gómez

Quan la pandèmia passi, també serà necessària una reflexió sobre com hem actuat com a societat davant d’aquesta crisi. La píndola d’opinió de la Laura Gómez ens acosta a algunes conductes que ens haurien de fer pensar sobre la pèrdua de valors per part d’alguns col·lectius de joves. També a Sitges.

Escolteu-la

La píndola d’opinió. 14 de gener de 2021. Lucas Estruch

Després d’un trimestre estudiant enganxats a la pantalla, ara es demana als universitaris la presencialitat als exàmens. La píndola d’en Lucas Estruch Peñalver reflexiona sobre el que considera una mesura incoherent que no prioritza el criteri sanitari.

Escolteu-la

La píndola d’opinió. 12 de gener de 2021. Quim Martínez

En Quim Martinez creu que cal seguir l’estela de la comissió de Reis d’enguany, per haver sabut reinventar amb èxit una festa capdal, dedicada a tots els nens i nenes que ens han donat una lliçó.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. 7 de gener de 2021. Jaume Freixes

Amb les vacunes arriba l’esperança. Sobretot a les residències. Quan tot això passi, Jaume Freixes aposta per un merescut homenatge a la vellesa.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. 5 de gener de 2021. Aleix Ramirez

L’any comença amb bons desitjos i amb una rebaixa de 5 cèntims al peatge de l’autopista.

Escolteu-ho