La Malvasia de Sitges present al “Salone del gusto” de Torí
![]() |
Malvasia del centenari |
Del 25 al 29 d’octubre, la ciutat italiana de Torí celebrarà una nova edició del Salone del Gusto i Terra Madre, dues de les activitats més importants que organitza l’associació Slow Food al món. Prop de 125.000 persones, entre elles gran quantitat de professionals, gastrònoms, productors i distribuidors, es preveu que passin per la cita ecogastronòmica. Segons informa Slow Food Garraf, la malvasia de Sitges es podrà assaborir i comprar en un stand específic que ha facilitat gratuïtament l’organització.
En paral.lel, i dins dels actes del saló, el proper dissabte 27 d’octubre, el cuiner i sommelier Toni Bru, del restaurant El celler de l’Àspic de Falset, presentarà un tast de vins escumosos catalans, entre els quals hi haurà l’Ancestral dolç. Un escumós de malvasia elaborat pel celler Vega de Ribes.
[/embed]