El Gremi d’Hostaleria celebra la I Nit del Turisme en el seu tradicional sopar anual
El tradicional sopar del Gremi d’Hostaleria va servir per estrenar en el càrrec als nous presidents del Gremi d’Hostaleria, Oskar Stöber, i del Club de Tast, Zuleima Capo. Unes 150 persones van assistir a l’esdeveniment a l’Hotel Melià, amb la reivindicació del sector turisme com a motor de l’economia sitgetana i la necessitat de la col·laboració público-privada com a horitzó de futur. Els parlaments d’Stover, d’Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat, de Juan Luís Ruiz, diputat de Turisme de la Diputació, i de l’alcaldessa de Sitges Aurora Carbonell, van anar en aquesta línea. El Club de Tast va donar els seus Tastets de l’Any a Enrique Rovira, del restaurant el Mascaron, a Jaume Balada, de l’Esmarris del Dolce Sitges, i a Juan Carlos Martínez, antic propietari de la cafeteria Menfis i un dels fundadors del Gremi. La nit també va reconèixer la trajectòria familiar de la família Carbonell Mellado, encapçalada per Magí Carbonell, 60 anys a l’hotel Capri, i els 70 del Mare Nostrum, amb la figura de Leopold Martí.
El Gremi també va entregar els seus guardons d’Amic Predilecte al Festival Jardins de Terramar, personalitzat en Carles Gilibets, a la durant 12 anys inspectora de mossos del Garraf, Rosa Gubianes, i al presentador del sopar durant els darrers 25 anys, Vicenç Morando. A més, es va entregar la primera Ensenya d’Or del Gremi al seu expresident, Joan Anton Matas.