Entrevistes - Pàgina 233 de 307 - Radio Maricel
25/04/2013

El nou llibre de l'”Abans” sobre Sitges (1960-1977) recollirà fotografies i objectes de tota mena.

A partir d’un disseny completament nou, que incorporarà a més de les imatges particulars dels sitgetans, fotografies de cartells, objectes de tota mena i records de l’època, l’editorial Efadós ha començat a preparar un segon volum dedicat a Sitges de la col.lecció l’Abans. Aquesta vegada el recull històric abastarà des del 1960 al 1977. Roland Sierra serà l’encarregat d’escriure’l i ha fet una crida a tots aquells que vulguin col.laborar. El blog […]
25/04/2013

Miquel Forns: “L’Atlàntida no tornarà a obrir com a discoteca”

En l’habitual entrevista sobre temes d’actualitat sitgetana, l’alcalde Miquel Forns s’ha referit al balanç econòmic de l’Ajuntament a 31 de desembre del 2012, a l’impacte de la nova llei de costes, i al marc legal que impossibilita que l’Atlàntida torni a obrir com a discoteca. En aquest sentit, Forns ha manifestat que la propietat està oberta a proposar projectes de futur d’acord amb el que permet la llei. L’alcalde també s’ha referit […]
24/04/2013

David Jou ens presenta “Poemes sobre ciència i fe”

Amb el físic i poeta sitgetà David Jou, conversem sobre el seu darrer llibre, Poemes de ciència i fe. Un recull que sorgeix de la necessitat de l’autor de formular poèticament el seu punt de vista sobre la fe, que contrasta amb el d’altres científics reconeguts. Escolteu-ho
24/04/2013

Jordi Mas sobre l’eliminació del dèficit i el romanent positiu de caixa: “Hem guanyat una batalla però no la guerra”

El portaveu de CiU i regidor d’hisenda Jordi Mas s’ha referit al balanç econòmic de l’Ajuntament a 31 de desembre del 2012, fet públic la passada setmana. Hores d’ara, la institució ha pogut eixugar el seu dèficit de prop de 22M€, a costa, en part, d’augmentar la xifra de deute fins als 53M€. A la vegada, el balanç del 2012 aconsegueix un romanent positiu de caixa de 4M€, fet que […]
23/04/2013

Lluís Marcé garanteix que aquest estiu Sitges estarà més net i creu que el personal de l’hospital està mal pagat

En l’habitual roda de portaveus sobre temes d’actualitat municipal, el cap de llista de Nou Horitzó, Lluís Marcé, ha garantit que aquest estiu Sitges veurà una millora en la neteja viària. El regidor ha anunciat també que no es té la intenció de prorrogar el contracte amb l’actual empresa, que finalitza el juny del 2014, i que s’estan plantejant les condicions del plec de clàusules per a la nova licitació. […]
18/04/2013

Daniel Gras aposta per la futura Escola Municipal de Vela

Amb Daniel Gras, president del Club de Mar de Sitges, conversem a l’entorn d’una entitat que l’any passat va celebrar el seu 60è aniversari i que malgrat la situació de crisi es manté amb més de 500 socis. De cara al futur, Gras creu que Sitges hauria de tenir una Escola Municipal de Vela. Escolteu-lo
11/04/2013

Jaume Monasterio: “Volem que els nostres jugadors juguin a Sitges”

Aprofitant el bon moment que viu el primer equip del Club Patí Sitges, amb opcions de pujar a la 1ª Catalana, conversem amb el seu president. Jaume Monasterio té molt clara la idea de club per als propers anys, i aquesta passa per facilitar que els jugadors de Sitges tinguin la oportunitat de jugar al CP Sitges més enllà de la categoria. Escolteu-ho
11/04/2013

El restaurant “La Nansa” celebra el seu 50è aniversari amb un menú ‘vintage’ que recupera plats dels 60 i 70

Del còctel de gambes al pijama, tot passant pel filet Wellington o els ous al plat, aquestes son algunes de les propostes que incorpora el menú vintage amb el qual el restaurant “La Nansa” vol iniciar la commemoració del seu 50è aniversari. En Ton Rafecas ens explica els detalls d’aquesta proposta que evoca el gust d’alguns dels plats més populars i emblemàtics de la cuina dels 60 i 70. Escolteu-lo
11/04/2013

El gremi d’instal.ladors del Garraf alerta sobre les calderes fora de normativa

El gremi d’instal.ladors de la comarca del Garraf alerta de l’augment d’instal.lacions de calderes de calefacció atmosfèriques, prohibides per la llei des del gener del 2010. Xavier Vallès, president de l’associació, ens comenta aquells aspectes que cal tenir en compte a l’hora de comprar o canviar la caldera de la calefacció. Escolteu-ho
10/04/2013

Santi Grimau i Elena Herce ens presenten el “Foie-gras El Greco”

A partir de la insistència de molts clients del restaurant El Greco, que recordaven  el foie-gras elaborat a l’establiment, Santi Grimau i Elena Herce han posat en marxa una aventura empresarial d’el.laboració de foie-gras artesà amb el nom del restaurant. En poc menys d’un any de vida, el foie-gras El Greco comença a introduïr-se en el selecte mercat gourmet. Santi Grimau i Elena Herce ens expliquen com es desenvolupa el procés d’el.laboració del producte. […]
Resum de privadesa

Aquest web utilitza cookies perquè puguem oferir-vos la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema al teu navegador i realitza funcions tals com reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.