Entrevistes - Pàgina 299 de 314 - Radio Maricel
20/11/2008

Obertura del Nou Mercat Municipal

La nostra unitat mòbil s’acosta al Mercat Nou el dia previ a la seva inauguració oficial. Sobre la reforma parlen el regidor de comerç, Marc Quero, el president de l’Associació de Paradistes, Ciriaco Orihuela, i el secretari de l’Associació, Juan Carlos Silo. Escolteu-ho
18/11/2008

Caramels “Balmins”

Eva Ventura, de l’empresa Mas Bertran, comenta la comercialització dels dolços de most Balmins, creats per aquesta petita cava de Sant Martí Sarroca. Escolteu-la
13/11/2008

“Temps Digital” surt al carrer

Coincidint amb la celebració de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú, els responsables del portal de notícies Vilanova Digital han posat en marxa el diari Temps Digital, una publicació que vol abordar temes d’interès comarcal que generin debat. En parlem amb el seu editor Carles Castro. Escolteu-ho
12/11/2008

Enrique Fuertes, president de la FECES

Conversa amb Enrique Fuertes, que fou escollit president de la Federació de Comerciants i Empresaris de Sitges (FECES) en assemblea celebrada el passat dilluns a l’edifici Miramar. Escolteu-lo
11/11/2008

Campanya recollida selectiva

Elena Forcada, de la empresa de serveis ambientals La Vola, comenta les accions de promoció de la recollida selectiva que s’estan implantant al municipi. Escolteu-la
10/11/2008

Humberto Tran, punt i seguit

Amb el pintor sitgetà Humberto Tran conversem a l’entorn de l’exposició antològica de la seva obra, que es pot veure a l’edifici Miramar. Escolteu-lo
10/11/2008

Exposició commemorativa del Club Bàsquet Sitges

Montse Curtiada, Fredi Domínguez i Lourdes Dorado expliquen el contingut de l’exposició commemorativa del 50è aniversari del Club Bàsquet Sitges, que es podrà veure al Mercat Vell a partir del 15 de Novembre. Escolteu-los
06/11/2008

La Malvasia de Sitges a la fira “Terra Madre” de Torí

Valen Mongay i Montserrat Esquerda, d’Slow Food Garraf, comenten la presència de la comarca a dos esdeveniments gastronòmics organitzats a Torí pel moviment internacional Slow Food. El Salone del gusto, on s’ofereixen productes d’altíssima qualitat gastronòmica d’arreu del món, i la fira Terra Madre, un espai de reflexió a l’entorn d’una concepció del món més sostenible. La Malvasia de Sitges, en la seva qualitat de baluard gastronòmic, hi ha estat […]
Resum de privadesa

Aquest web utilitza cookies perquè puguem oferir-vos la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema al teu navegador i realitza funcions tals com reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.