07/11/2013
06/11/2013
Aquesta setmana analitzem l’actualitat futbolística amb Juanjo Alegre, Manolo Cantos, Toni Muñoz i també ens acompanya Jordi Serra, entrenador de la UE Sitges. Escolteu-la
06/11/2013
En el marc del projecte europeu Coastwatch, voluntaris sitgetans coordinats pel Centre d’Estudis del Mar, participaran el proper dissabte en una jornada en la qual 9 grups es repartiran entre les platges de Balmins i la punta grossa per a recollir dades que després s’enviaran a la seu central de l’organització. Amb Flora Portas, la directora del CEM, conversem sobre com es desenvoluparà l’activitat del dissabte. Escolteu-ho
06/11/2013
Coordinat per l’historiador Ramon Arnabat, divendres a les 19h a l’edifici Miramar es presenta el volum La repressió franquista al Garraf. En parlem amb Pere Ros, que amb Àngels Parés ha treballat en el capítol del projecte dedicat a Sitges. Escolteu-lo
06/11/2013
Amb Ernesto Furhmann, del Sitges PC centre i Mac Service, conversem sobre el nou sistema operatiu d’Apple per als seus ordinadors Mac. El Maverick, amb les seves aplicacions audiovisuals i d’ofimàtica. Escolteu-ho
05/11/2013
El portaveu de CiU a l’Ajuntament i regidor d’hisenda, Jordi Mas, ha afirmat aquest matí que fins que l’Ajuntament no rebaixi el seu límit d’endeutament per sota de l’actual 110%, la llei no li permetrà disposar de qualsevol romanent de tresoreria per a finalitats específiques, sinó que l’haurà de destinar a eixugar deute. El regidor ha valorat molt positivament les aportacions del PSC a la confecció del pressupost i les […]
05/11/2013
En un acte celebrat ahir a la Casa Bacardí, el Club de Tast del Gremi d’hostaleria de Sitges va valorar la primera edició del Tasta Sitges, la nova versió de l’antic menjar de tast, que durant el mes d’octubre s’ha celebrat als restaurants de l’associació. El president del Club, Antoni Alemany, i el del Gremi, Joan Anton Matas, consideren que aquesta primera edició ha estat un èxit, atesa la nombrosa presència de públic […]
05/11/2013
05/11/2013
04/11/2013
Els protagonistes de la trobada amb la nostra mòbil La nostra mòbil s’ha desplaçat avui al Meliá Sitges, que ahir fou escenari de la primera edició del concurs La tapa de l’any, que va guanyar la tapa Cercant Nemo de El Cable. Avui se celebra una jornada per a professionals, on reconeguts xefs d’arreu de l’estat conversen sobre el mon de les tapes. Hem parlat amb Josean Merino, del restaurant Perretxico/Marmitako de Bilbao, amb […]
04/11/2013
Aquest divendres, 8 de novembre, surt el primer fascicle de la nova etapa de l’Abans, dedicada al Sitges del periode 1960-1979. La col.lecció està composada per 51 fascicles. El primer, de 24 pàgines, s’oferirà gratuïtament amb les cobertes del volum, i la resta, de 16 pàgines cadascun, es podran trobar al preu de 2,95€, import que no variarà durant tota la col.lecció. Al final, sortirà un llibre de 824 pàgines […]
04/11/2013
Amb Pitu Valera repassem l’actualitat esportiva del cap de setmana. Escolteu-ho
04/11/2013
Amb Josep van Gorkom, membre de la secció jove de la companyia Sitges English Theatre, conversem sobre l’espectacle Young Voices 2, que es representarà aquest divendres i dissabte a l’Escorxador a partir de les 20h, amb un seguit de petites peces teatrals i audiovisuals en clau de comèdia. Escolteu-lo
31/10/2013
Amb Fermín Sánchez, entrenador del Sènior A del Bàsquet Sitges, fem un primer balanç d’una temporada que ha suposat l’estrena d’una nova categoria com és la 1ª Catalana. Amb quatre derrotes i tres victòries, l’inici del campionat ha posat de manifest les dificultats d’enfrontar-se a rivals de més nivell i a mantenir un to competitiu més elevat. Escolteu-ho
31/10/2013
Cartell del concurs ‘La tapa de l’any’ Sitges viurà aquest cap de setmana la primera edició de La tapa de l’any, un concurs gastronòmic que enfrontarà, diumenge al matí a l’auditori del Meliá Sitges, als guanyadors de les 18 rutes de tapes d’arreu de Catalunya, entre els quals hi ha els creadors de Cercant Nemo, la tapa del bar El Cable. Dilluns, al mateix hotel, se celebrarà una jornada per a professionals, on destacats […]


