El proper “Tasta Sitges” serà apte per a celíacs en la majoria dels seus plats. / El sector de l’hostaleria vol que Bacardí es quedi al mercat vell si no es troba un projecte alternatiu que generi la mateixa atracció turística
El president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Joan Anton Matas, ha estat molt explícit a l’hora d’exposar la defensa de la continuïtat de la casa Bacardí a l’edifici del Mercat Vell, per la capacitat d’atracció turística i de generació d’activitat econòmica que ha suposat la seva presència des de l’any 2010. El sector creu que, de no trobar-se un projecte alternatiu per a l’edifici que generi el mateix impacte turístic i econòmic, no té sentit plantejar la marxa de Bacardí. Els primers minuts de la conversa amb el president del Gremi han comptat també amb la participació del president del Club de Tast, Toni Alemany, que ha anunciat que la propera edició del “Tasta Sitges” serà apta per a celíacs en la majoria dels seus plats, a partir de la col·laboració que el gremi ha encetat amb l’associació de celíacs de Catalunya per anar introduïnt a la carta dels restaurants especialitats específicament destinades a persones amb intolerància al gluten.