Es presenta:”Sitges, cuina d’arrels: de la sitja al plat”, un compendi de la gastronomia sitgetana de sempre
Amb una sala d’actes del Miramar plena de gom a gom, dissabte es presentà “Sitges, cuina d’arrels: de la sitja al plat”, el llibre sobre la història del nostre passat agroalimentari i de receptes tradicionals sitgetanes, que Carme Panyella i Elena Martínez han recollit del testimoni de veïns i veïnes de la vila. Les magnífiques fotografies de l’obra han estat realitzades per Joan Valera, a partir de les receptes del llibre elaborades pels alumnes del mòdul d’hosteleria de l’IES Joan Ramón Benaprès. L’alcalde anuncià que el volum serà, a partir d’ara, l’obsequi institucional que l’Ajuntament oferirà als seus convidats. Us oferim l’acte de presentació íntegre, amb les intervencions de la regidora de cultura Mireia Rossell, del periodista Joan Sella -que s’encarregà de la glossa de l’obra, d’Elena Martínez i Carme Panyella -autores del llibre-, del fotògraf Joan Valera, del cuiner Jordi Pinyol i, finalment, de l’alcalde Miquel Forns.