12/04/2013
12/04/2013
Amb Román Pérez, psicòleg clínic-psicoanalista del centre de reeducació David, conversem avui sobre com actuar davant les actituds de tossuderia dels infants. Escolteu-lo
T'agrada?
12/04/2013
12/04/2013
En Francesc Borderia ens acosta l’actualitat cinematogràfica. Escolteu-la
T'agrada?
11/04/2013
11/04/2013
Aprofitant el bon moment que viu el primer equip del Club Patí Sitges, amb opcions de pujar a la 1ª Catalana, conversem amb el seu president. Jaume Monasterio té molt clara la idea de club per als propers anys, i aquesta passa per facilitar que els jugadors de Sitges tinguin la oportunitat de jugar al CP Sitges més enllà de la categoria. Escolteu-ho
T'agrada?
11/04/2013
11/04/2013
Del còctel de gambes al pijama, tot passant pel filet Wellington o els ous al plat, aquestes son algunes de les propostes que incorpora el menú vintage amb el qual el restaurant “La Nansa” vol iniciar la commemoració del seu 50è aniversari. En Ton Rafecas ens explica els detalls d’aquesta proposta que evoca el gust d’alguns dels plats més populars i emblemàtics de la cuina dels 60 i 70. Escolteu-lo
T'agrada?
11/04/2013
11/04/2013
La coach personal Juliane Echternkamp i la psicòloga i psicoterapeuta Salomé Cosculluela, organitzen el proper 20 d’abril un seminari amb el títol Como encontrar la pareja ideal sin buscarla. Amb elles en parlem dels detalls. Escolteu-les
T'agrada?
11/04/2013
11/04/2013
El gremi d’instal.ladors de la comarca del Garraf alerta de l’augment d’instal.lacions de calderes de calefacció atmosfèriques, prohibides per la llei des del gener del 2010. Xavier Vallès, president de l’associació, ens comenta aquells aspectes que cal tenir en compte a l’hora de comprar o canviar la caldera de la calefacció. Escolteu-ho
T'agrada?
10/04/2013
10/04/2013
Amb Juanjo Alegre i Toni Muñoz analitzem la situació en el grup 12 de la 3ª Catalana, ara que la competició entra en la seva fase més decisiva. Escolteu-ho
T'agrada?
10/04/2013
10/04/2013
A partir de la insistència de molts clients del restaurant El Greco, que recordaven el foie-gras elaborat a l’establiment, Santi Grimau i Elena Herce han posat en marxa una aventura empresarial d’el.laboració de foie-gras artesà amb el nom del restaurant. En poc menys d’un any de vida, el foie-gras El Greco comença a introduïr-se en el selecte mercat gourmet. Santi Grimau i Elena Herce ens expliquen com es desenvolupa el procés d’el.laboració del producte. […]
T'agrada?
10/04/2013
10/04/2013
L’hora d’Europa amb Joaquim Millán, de Eurolocal, conversa avui amb Mònica Plana, llicenciada en dret i especialitzada en la Unió europea, i Dimitri Barua, responsable de comunicació a la representació de la Comissió Europea a Barcelona. Escolteu-ho
T'agrada?