15/04/2013
15/04/2013
Pitu Valera i Toni Muñoz ens acosten els resultats esportius del cap de setmana, amb especial atenció a la consecució de la categoria de primera catalana per part de l’equip sènior A del CBSitges, després de guanyar al CGU La Palma. Escolteu-ho
T'agrada?
15/04/2013
15/04/2013
Amb la regidora d’ensenyament i esports, Vinyet Lluís, conversem sobre diversos temes d’actualitat. Des de la nova licitació de l’escola Agnès de Sitges, que començarà a construïr-se el 2014, fins a la implantació d’una taxa per a l’ús de les instal.lacions esportives municipals. Després de conversar amb entitats i clubs, la regidoria intentarà replantejar a la baixa l’import de la mateixa, però entèn necessari plantejar que els usuaris col.laborin en […]
T'agrada?
15/04/2013
15/04/2013
Conversem amb Vinyet Capdet, coordinadora d’estudis de l’escola de turisme i hosteleria CETT, adscrita a la UB. El centre participarà activament en la coordinació d’escoles d’arreu del mon que vulguin formar part del projecte Bullipedia, impulsat per Ferran Adrià i la fundació d’El Bulli. Escolteu-la
T'agrada?
15/04/2013
15/04/2013
Annette Flowers ens explica la campanya del llaç groc, que ha començat a extendre’s per a alguns països. La proposta consisteix en que els propietaris de gossos incorporin un petit llaç de color groc a la corretja de l’animal, per a assenyalar que necessita que el deixin tranquil. Escolteu-la
T'agrada?
12/04/2013
12/04/2013
Tertúlia esportiva amb Rosa Tutusaus, Carles Calvo, Pitu Valera i Toni Muñoz. Escolteu-la
T'agrada?
12/04/2013
12/04/2013
Amb Román Pérez, psicòleg clínic-psicoanalista del centre de reeducació David, conversem avui sobre com actuar davant les actituds de tossuderia dels infants. Escolteu-lo
T'agrada?
12/04/2013
12/04/2013
En Francesc Borderia ens acosta l’actualitat cinematogràfica. Escolteu-la
T'agrada?
11/04/2013
11/04/2013
Aprofitant el bon moment que viu el primer equip del Club Patí Sitges, amb opcions de pujar a la 1ª Catalana, conversem amb el seu president. Jaume Monasterio té molt clara la idea de club per als propers anys, i aquesta passa per facilitar que els jugadors de Sitges tinguin la oportunitat de jugar al CP Sitges més enllà de la categoria. Escolteu-ho
T'agrada?
11/04/2013
11/04/2013
Del còctel de gambes al pijama, tot passant pel filet Wellington o els ous al plat, aquestes son algunes de les propostes que incorpora el menú vintage amb el qual el restaurant “La Nansa” vol iniciar la commemoració del seu 50è aniversari. En Ton Rafecas ens explica els detalls d’aquesta proposta que evoca el gust d’alguns dels plats més populars i emblemàtics de la cuina dels 60 i 70. Escolteu-lo
T'agrada?


