20/08/2012

La Festa Major a les xarxes socials

L’empresa sitgetana Mousse Social Media Flavours és l’encarregada d’administrar la informació de la Comissió de Festa Major a través de les xarxes socials. Sobre el desenvolupament de la Festa Major 2.0 en parlem amb Vinyet Duran i Xavier Salmeron, dos dels impulsors del projecte. Escolteu-los
20/08/2012

“El 4 de 8 a Sitges, la culminació d’un somni”

Us oferim la conferència que impartí el cap de colla de la Jove de Sitges, Santi Terraza, organitzada pel Grup d’Estudis Sitgetans dins dels actes previs a la Festa Major. Terraza contextualitzà la fita del 4 de 8 de la Jove, assolit durant la diada del 24 de setembre del 2006, dins de la història dels castells a la nostra vila, tot assenyalant els reptes de futur de la colla. […]
16/08/2012

Primers amistosos de la UE Sitges i CF Suburense

En el primer partit de la pretemporada la UE Sitges es va imposar 2-0 al Reddis, adjudicant-se el Trofeu Garcia-Munté, mentre que el CF Suburense, en partit de la Festa Major a la Bisbal del Penedès, va perdre 4-2 davant la Bisbalenca. En fem la crònica i escoltaran les primeres valoracions per part de Manel Rodríguez, entrenador de la UE Sitges, i Josu Julian, tècnic del CF Suburense. Escolteu-ho
16/08/2012

Presentació del programa i dels cartells de la Festa Major

Us oferim l’acte de presentació del programa i els cartells de la Festa Major d’enguany, que va tenir lloc al saló d’or del palau Maricel. Intervenen: Joan Duran, coordinador de continguts, Magí Almirall, regidor de tradicions i festes, Viki Gallardo i Edu Sentis, dissenyadors, Trino Carbonell i Sandra Rubí, Xavier Gimeno, Vinyet Panyella i l’alcalde Miquel Forns. Podreu escoltar també la versió de La processó del mestre Xavier Pagès, que s’ha ofert […]
14/08/2012

Miquel Marzal, pregoner de la Festa Major 2012

Conversem amb Miquel Marzal, el pregoner de la Festa Major d’enguany. Amb ell repassem alguns aspectes d’una festa que ha pogut viure des de dintre, com a participant, i actualment com un espectador actiu que no es perd cap dels actes. Escolteu-lo
13/08/2012

Es presenta la malvasia del centenari i les plaques commemoratives de l’escumós Monembasia.

Als jardins del museu romàntic Can Llopis es presentà la malvasia commemorativa de l’hospital i les plaques de l’escumós Monembasia. Us oferim un ampli resum de l’acte, amb els parlaments de: Valen Mongay, president d’Slow Food Garraf,  l’escriptor Xavier Gimeno,  Josep Pascual, enòleg de l’hospital, Joan Lluís Gómez, sumiller del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, Gerard Jané, del celler Jané Ventura del Vendrell, i l’alcalde Miquel Forns. Escolteu-ho