07/03/2011

Es presenta l’escumós Monembasia

La fundació de l’hostpital de Sant Joan ha presentat l’escumós Monembasia, elaborat a partir del raïm del cep de la Malvasia de Sitges. D’aquest brut nature se n’ha fet una producció que no arriba a les 500 ampolles. Escolteu-ho
03/03/2011

Espai ADEG: Empresaries i directives, com s’ho fan?

Conversem sobre la conciliació de la vida laboral i familiar, amb Cristina Mestre, de Design 41, Dunya Von Derschau, del departament comercial de l’hotel Estela, Mireia Bertran, d‘Artrivity i Araceli Billoch, de Mima’ns. Escolteu-ho
03/03/2011

Tertúlia

Tertúlia dels dijous, amb Montse Hill i Loli Suárez. Escolteu-la
02/03/2011

Pilotes Fora

En companyia de Juanjo Alegre i Toni Muñoz, Narcís Pardo, ex president de la UE Sitges, parla sobre la situació del club i es mostra molt crític amb l’actual junta directiva. Escolteu-ho
02/03/2011

Nacho Rubí i el Carnaval del Prado

Amb el president del Carnaval del Prado comentem alguns dels aspectes de la festa, entre ells l’organització de la rúa pradista al seu pas pel Cap de la Vila, i la presència del Carnestoltes a la xatonada i al Carrussel de dijous gras al Prado, després de molts anys. Escolteu-ho