Sopar de l’Agremiat 2010
Organitzat pel Gremi d’Hostaleria de Sitges, i el Club de Tast, s’ha celebrat a l’hotel Calípolis una nova edició del Sopar de l’Agremiat. Us resumim l’acte protocolari, en el qual intervingueren: Antoni Rafecas i Toni Alemany, president sortint i entrant del Club de Tast, i Josep Maria Matas que glossà el perfil professional de Jaume Almirall, premiat amb el Tastet de l’any. A continuació, Joan Anton Matas, president del Gremi d’Hostaleria, presentà a John Carlin i al Cercle d’Economia, guardonats amb el títol d’Amics predilectes del Gremi d’Hostaleria, i entregà els reconeixements a les empreses amb més de 25 anys de trajectòria en el sector. A continuació, el mateix president pronuncià el discurs de balanç del 2010. Finalment, intervingueren el director general de turisme, Joan Carles Vilalta, i l’alcalde de Sitges Jordi Baijet.