Sopar de l’agremiat 2018. El Gremi demana estabilitat política, la recuperació de l’agència de turisme i un esforç per a resoldre neteja, top manta i pisos turístics il·legals. L’alcalde creu que l’actual situació econòmica de l’Ajuntament, i l’esforç del sector públic i el sector privat, ajudarà a respondre les demandes del sector.
Al gran saló de l’hotel ME Sitges Terramar es va celebrar ahir el sopar de l’agremiat 2018, on s’acostuma a fer balanç de l’exercici que acaba. El club de tast va reconèixer la trajectòria professional d’Aureli Martinez Ródenas i Emili Ariño, i el Gremi d’Hostaleria la trajectòria del bar Barón, el restaurant Nieuw Amsterdam, la pizzeria del Cap de la Vila, i el restaurant Panchito. L’empresa Balfegó grup i la Federació d’Empresaris del Gran Penedès vàren rebre els guardons d’Amics predilectes de l’entitat.
Us oferim, en tres clips d’àudio diferenciats, els parlaments del president del gremi d’hostaleria, Joan Anton Matas, el del director general de turisme, Octavi Bono, i el de l’alcalde Miquel Forns.