11/11/2008
11/11/2008
Elena Forcada, de la empresa de serveis ambientals La Vola, comenta les accions de promoció de la recollida selectiva que s’estan implantant al municipi. Escolteu-la
T'agrada?
11/11/2008
11/11/2008
Tertúlia dels dimarts, amb Ricard Cols, Josep Maria Matas, Ramon Soler i Eduard Tomàs. Escolteu-la
T'agrada?
10/11/2008
10/11/2008
Jordi Roch s’ha proclamat, per tercer any consecutiu, campió del Circuit Català de Travessies. El nedador sitgetà, que al llarg de l’any competeix al costat del seu germà Raúl, ha donat tots els detalls del que ha estat de nou una temporada exitosa. Escolteu-lo La resta de la informació esportiva del cap de setmana la podeu escoltar aquí
T'agrada?
10/11/2008
10/11/2008
Amb el pintor sitgetà Humberto Tran conversem a l’entorn de l’exposició antològica de la seva obra, que es pot veure a l’edifici Miramar. Escolteu-lo
T'agrada?
10/11/2008
10/11/2008
Montse Curtiada, Fredi Domínguez i Lourdes Dorado expliquen el contingut de l’exposició commemorativa del 50è aniversari del Club Bàsquet Sitges, que es podrà veure al Mercat Vell a partir del 15 de Novembre. Escolteu-los
T'agrada?
10/11/2008
10/11/2008
Acte de presentació de l’informe de cojuntura econòmica del 3r trimestre del 2008, encarregat per l’Associació d’Empresaris de l’Alt, Baix Penedès i el Garraf. El document posa en evidència la contundent desacceleració econòmica que viuen totes les comarques analitzades. Escolteu-lo
T'agrada?
07/11/2008
07/11/2008
Espai sobre les relacions entre pares i fills, a càrrec de Román Pérez, psicòleg clínic-psicoanalista del Centre de Reeducació David. Escolteu-lo
T'agrada?
07/11/2008
07/11/2008
Joan Duran, autor del llibret de l’òpera de butxaca Bruna de nit, explica els detalls de la seva estrena al teatre Metropol de Tarragona, aquest cap de setmana. Escolteu-lo
T'agrada?
06/11/2008
06/11/2008
Valen Mongay i Montserrat Esquerda, d’Slow Food Garraf, comenten la presència de la comarca a dos esdeveniments gastronòmics organitzats a Torí pel moviment internacional Slow Food. El Salone del gusto, on s’ofereixen productes d’altíssima qualitat gastronòmica d’arreu del món, i la fira Terra Madre, un espai de reflexió a l’entorn d’una concepció del món més sostenible. La Malvasia de Sitges, en la seva qualitat de baluard gastronòmic, hi ha estat […]
T'agrada?


