11/11/2008

Campanya recollida selectiva

Elena Forcada, de la empresa de serveis ambientals La Vola, comenta les accions de promoció de la recollida selectiva que s’estan implantant al municipi. Escolteu-la
11/11/2008

Tertúlia

Tertúlia dels dimarts, amb Ricard Cols, Josep Maria Matas, Ramon Soler i Eduard Tomàs. Escolteu-la
10/11/2008

Temps de descompte

Jordi Roch s’ha proclamat, per tercer any consecutiu, campió del Circuit Català de Travessies. El nedador sitgetà, que al llarg de l’any competeix al costat del seu germà Raúl, ha donat tots els detalls del que ha estat de nou una temporada exitosa. Escolteu-lo La resta de la informació esportiva del cap de setmana la podeu escoltar aquí
10/11/2008

Humberto Tran, punt i seguit

Amb el pintor sitgetà Humberto Tran conversem a l’entorn de l’exposició antològica de la seva obra, que es pot veure a l’edifici Miramar. Escolteu-lo
10/11/2008

Exposició commemorativa del Club Bàsquet Sitges

Montse Curtiada, Fredi Domínguez i Lourdes Dorado expliquen el contingut de l’exposició commemorativa del 50è aniversari del Club Bàsquet Sitges, que es podrà veure al Mercat Vell a partir del 15 de Novembre. Escolteu-los
10/11/2008

Informe de cojuntura econòmica de l’ADEG

Acte de presentació de l’informe de cojuntura econòmica del 3r trimestre del 2008, encarregat per l’Associació d’Empresaris de l’Alt, Baix Penedès i el Garraf. El document posa en evidència la contundent desacceleració econòmica que viuen totes les comarques analitzades. Escolteu-lo
07/11/2008

Temps de família

Espai sobre les relacions entre pares i fills, a càrrec de Román Pérez, psicòleg clínic-psicoanalista del Centre de Reeducació David. Escolteu-lo
06/11/2008

La Malvasia de Sitges a la fira “Terra Madre” de Torí

Valen Mongay i Montserrat Esquerda, d’Slow Food Garraf, comenten la presència de la comarca a dos esdeveniments gastronòmics organitzats a Torí pel moviment internacional Slow Food. El Salone del gusto, on s’ofereixen productes d’altíssima qualitat gastronòmica d’arreu del món, i la fira Terra Madre, un espai de reflexió a l’entorn d’una concepció del món més sostenible. La Malvasia de Sitges, en la seva qualitat de baluard gastronòmic, hi ha estat […]