El matí amb nosaltres / A Cel Obert - Pàgina 779 de 857 - Radio Maricel
29/12/2009

Tertúlia

La tertúlia dels dimarts amb Josep Maria Matas, Ricard Cols i Eduard Tomàs. Escolteu-la
28/12/2009

Per Nadal…una mica de Festa Major

Conversem amb Francesc Rosell, nou president de la Comissió de Festa Major i Santa Tecla per als propers dos anys. Rosell, que substitueix a Ramon Soler en el càrrec, ens ofereix la seva visió sobre una Festa Major que considera molt rica i participativa en el seu conjunt. Escolteu-lo
28/12/2009

20ª Exposició de Pessebres al Palau del Rei Moro

Un any més, el Grup Pessebrista de Sitges ha estat l’encarregat de confeccionar els diversos diorames que composen l’exposició de pessebres al Palau del Rei Moro. La mostra, que enguany arriba a la seva vintena edició, i el concurs de pessebres han estat motiu de conversa amb Miquel Marzal, secretari del Grup Pessebrista de Sitges. Escolteu-ho
24/12/2009

Bon Nadal Mr.Scrooge

Amb Xavier Canals, Trino Carbonell, Àngels Mirabent i Joan Serra parlem de la versió radiofònica de Bon Nadal Mr.Scrooge de Ràdio Maricel. Escolteu-ho
24/12/2009

Tertúlia

Tertúlia dels dijous, amb Montse Hill, Anna Valls, Loli Suárez, l’Ona i l’Arnau. Escolteu-ho
23/12/2009

Es jubila l’ànima del Bar Barón

Dissabte passat, Paco Varón fou homenatjat amb una festa sorpresa amb motiu de la seva jubilació. Amb ell mateix i un dels seus fills, en Jordi, repassem la història del Bar Baron. Escolteu-ho
23/12/2009

Joan Sella investiga sobre els menús reials de la segona meitat del segle XIX

A partir del llegat del doctor Thebussem (pseudònim del gastrònom Mariano Pardo de Figueroa) al museu Víctor Balaguer de Vilanova, el periodista sitgetà Joan Sella ha analitzat els menús reials de les monarquies d’Amadeu I i d’Alfons XII, en el llibre Comer como un rey. Las mesas de Amadeo I de Saboya y Alfonso XII, editat per Trea Ediciones. Escolteu-lo
23/12/2009

Presentació del distintiu de bones pràctiques de reciclatge

El regidor Antoni Caballero, i el president del Gremi d’Hostaleria, Joan Anton Matas, presenten el distintiu “Aquí ho fem bé, reciclar és un plaer” amb el qual s’acreditaran 28 establiments reconeguts per les seves bones pràctiques en matèria de reciclatge. Escolteu-ho
22/12/2009

Ple de Desembre

Us oferim el resum de la sessió del ple municipal d’aquest mes, dividida en dues parts. En la primera es tracten els diferents punts relacionats amb les subvencions atorgades per la corporació municipal, i en la segona el debat que generà el plec de clausules del concurs públic per a la ubicació d’una escola d’arts escèniques a la zona de la Plana Est. Escolteu la primera part Escolteu la segona […]
22/12/2009

Tertúlia

Tertúlia del dimarts, amb Ramon Soler, Ricard Cols, Josep Maria Matas i Eduard Tomàs. Escolteu-la
21/12/2009

Monika Zgustová guanya el premi Mercè Rodoreda de contes i narracions

Conversem amb l’escriptora Monika Zgustová, guanyadora del premi Mercè Rodoreda de contes i narracions, que es va donar a conéixer durant la passada edició de la Nit de Santa Llúcia, organitzada per Òmnium Cultural. “Contes de la lluna absent” serà publicat la primavera del 2010 per editorial Proa. Escolteu-la
21/12/2009

Sitges a la fira Algusto de Bilbao

Amb Valen Mongay conversem sobre la presència sitgetana a la fira Algusto que s’ha celebrat a Bilbao, entre l’onze i el catorze de Desembre. En el saló s’han presentat les varietats de Malvasia de Sitges, així com d’altres productes de la comarca, i la iniciativa del km.0, de la qual en formen part els restaurants La Nansa i La Salseta. Escolteu-ho
21/12/2009

“Els Pastorets”

Han començat les tradicionals representacions de “El primer Nadal dels pastors” al teatre Prado. Us oferim uns fragments de la funció d’ahir Diumenge. Escolteu-ho
Resum de privadesa

Aquest web utilitza cookies perquè puguem oferir-vos la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema al teu navegador i realitza funcions tals com reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.